Распад на Француската репрезентација

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Се пласираа незаслужено, нека испаднат што побрзо. Ај тренерот им е катастрофа, ама и играчите изгледаат како да не се воопшто заинтересирани нешто повеќе да покажат, како да чекаат друг да изигра наместо нив.

@Citro_Love;
Не сме биле само ние "Швабите" против Франција твоја.:)

@Citro_Love;
Не сме биле само ние "Швабите" против Франција твоја.:)

Да му цркне кокошката ( петелот ) на комшијата..:) Па сите комшии сте се собрале.. шваби, итаљани,шпанци,енглези :)

Да му цркне кокошката ( петелот ) на комшијата..:) Па сите комшии сте се собрале.. шваби, итаљани,шпанци,енглези :)

Причекај малку - за максимум 4-5 дена се мислам дека ќе имаш можност и ти барем на еден од тие комшиите на Франција да им вратиш соодветно - со отварањер на тема за ругање на таа репрезентација :icon_lol:

Срамота што Француската федерација требаше да дочека ваков скандал за да се освести (доколку воопшто се освести), а имаше шанса да промени кога ми ја доверија довербата на Доменк а позицијата му висеше. Сега нека си прибираат сеири бидејќи "свесно" дозволија да им се случи ова.

Педерски е од Доменк што се реши да ја уништи француската репрезентација.Знаеше дека ќе си оди и се реши тотално да ги уништи французите.Јас мислам дека треба да биде парично казнет.

Новото лого на Француската фудбалска федерација:

portada5471.jpg

Ви текнува ли на тој што уплатил 120.000 евра за Франција да освои светско првенство у весник шо го пишуваше? :toe:
Да дојдеше кај мене да уплати поголем коефициент ќе му дадев :)

Ви текнува ли на тој што уплатил 120.000 евра за Франција да освои светско првенство у весник шо го пишуваше? :toe:
Да дојдеше кај мене да уплати поголем коефициент ќе му дадев :)

Да да читав во некој весник пред да почне светсково тешка будала е тој ... :)

И повторно кикс од страна на Доменех,Евра на клупа а Клиши во игра:nesvest:

Гарант ради тоа што го направи со кондициониот тренер не го става ама ете како му се враќа.
Јас да ги водев Франција гарант барем една утакмица ќе победеа ,ама со овој ништо .

Гарант ради тоа што го направи со кондициониот тренер не го става ама ете како му се враќа.
Јас да ги водев Франција гарант барем една утакмица ќе победеа ,ама со овој ништо .

И постигнат гол ќе беше успех хаха :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom