Депилирање со VEET...

• Креатор на темата Креатор на темата tanjush
  • Време на започнување Време на започнување
probaj da najdes BIOXET vikaat deka pomaga da go uspori duri i celosno da go spreci rastot na vlaknata. probaj nema so da izgubes

Има креми за успорување на растот на влакната само не знам како се викаа,оди во некој подобро снабден маркет и ќе најдеш.Имаше и во Oriflame,ама не знам колку се ефикасни :smir:

Фала на советите :pipi:

Хмммм, да е до мене никогаш не би ризикувала со такви препарати за успорување раст, хормони се замешуваат така, со тој дел од организамот никогаш не би си играла :)

Хммм и ја дома имам Бит крема и како што ја купив така и си стои и немам намера ни да ја употребам. Се имам еднаш направено со крема, како за проба и катастрофа. Почнаа да ми растат за една недела:S затоа отиди си на козметичар нека те средат и господ да те види:) мирна глава...

А со домашна депилација ќе да ви се фати поевтино, м фенсери ?! :)

А со домашна депилација ќе да ви се фати поевтино, м фенсери ?! :)

Потенцирај на каква домашна депилација мислиш?
Оноа со шеќери ли што ти ја знам што топлиш, па крпчиња сечеш, па се гориш ако си почетник итн... тоа? Или?
И од кога е фенси депилирањето на козметичар?

Потенцирај на каква домашна депилација мислиш?
Оноа со шеќери ли што ти ја знам што топлиш, па крпчиња сечеш, па се гориш ако си почетник итн... тоа? Или?
И од кога е фенси депилирањето на козметичар?

Шеќерна депилација.
Ќе се изгориш ако си саката.
Иначе нема филозофија.
И не се узрујавај.

Шеќерна депилација.
Иначе нема филозофија.
И не се узрујавај.

И мрза сум и осеќам лом ќе се направам и кожата ми е осетлива и фенси сум :)

Не мора ти да го праиш де.
Ни ја сама не го праам.
Мајка ми ме депилира. (:
И па сум фенси! (:

Шеќерна депилација.
Иначе нема филозофија.
И не се узрујавај.
Па се узрујавам јебига, прв пат слушам дека било фенси ако се депилираш на козметичар.
Јеах фенси сум :pipi: за 300 денари што депилирам раце и нозе.
И мама е фенси.
И баба е фенси!

Брат мене 400ќе ми зема тоаш.
За кој кур бе ало.
Ете.
Veet ти се 200.
Со шеќерна и со полкило шеќер
ќе поминеш ебаго. :icon_lol:
У ред немоеш сама да се депилираш
не?
Козметичар козметичар.
Мене гзов не ми е
толку аздисан па се
тинтрам по дома. :)

Секад се депилирам со вит ленти (со розевите, најубаво мирисаат), сама, дома, некое влакненце ако остане со пинцета го кубам или па си стои, плава сум и не ми се познаваат многу влакната:)

Секад се депилирам со вит ленти (со розевите, најубаво мирисаат), сама, дома, некое влакненце ако остане со пинцета го кубам или па си стои, плава сум и не ми се познаваат многу влакната:)

Еј да розевите...мммммм, најубаво мирисаат...ја со нив се депилирам на мустачињата и еднаш ке потегнам и се ми факаат. Мн се убави.

Еј да розевите...мммммм, најубаво мирисаат...ја со нив се депилирам на мустачињата и еднаш ке потегнам и се ми факаат. Мн се убави.

да да и мали и големи користам и после од тие марамчињата цел ден рацете убаво ми мирисаат:)

Кремиве од Вит како иде со тоа? Се мачкаш и сами паѓаат влакната или?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom