Депилирање со VEET...

• Креатор на темата Креатор на темата tanjush
  • Време на започнување Време на започнување
Кремиве од Вит како иде со тоа? Се мачкаш и сами паѓаат влакната или?

зависи шо ќе депилираш,патем не паѓаат сами влакната ти ќе ги симнеш има во пакувањето едно куралце и со тоа се вадат,нешто слично како брич само ова е пластично и по брзо оде.

do not try this on your penis :pos:

зависи шо ќе депилираш,патем не паѓаат сами влакната ти ќе ги симнеш има во пакувањето едно куралце и со тоа се вадат,нешто слично како брич само ова е пластично и по брзо оде.

do not try this on your penis :pos:
I know that (y)

Cel zivot veet koristam, zelenite. So drugite dve imam probano (plavi i crveni ima mi se cini) ama mi stvaraat brumcinja so reljef (nesto kako alergija), a ovie crvenive mi stvaraat crveni tocki, ama bez reljef :D
Na depilacija ednas imam otideno i mi se javi nekoja alergija i mi e strav sega pak da odam :D
Jezda vaka doma mi odzema dosta vreme, saat vreme ne ti bega, ama ako, imam vreme jas :))

Ova Bioxet da ne ima probano nekoj, funkcionira? :D

И јас ја користам депилационата крема од VEET и тоа розевата ,а зелената ми остава црвенило и осеќам пецкање ,розевата е за поосетлива кожа ,така да прилагодлива за мојата кожа често ја користам и задоволна сум ,но сакам да надополнам дека кремите не се за многу влакнести ,тогаш би ги препорачала самолепливите траки ,доколку би се одлучиле на домашна депилација.

Користам машинче, ама порано користев и вит крема. Немав никакви непријатности, депилирав бркови и мишки, само ме мрзеше да чекам. Користев и ленти вит за бркови, ама не сум многу задоволна зашто, не знам од која причина, ама ми остануваат остатоци од лентата и после е тешко да ги остраниш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom