Гледај го Светското првенство, каде и да си!

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
За само 118 денари следи ги сите натпревари во живо, на твојот мобилен!
bruno-4.jpg

Единствено Т-Мobile ти овозможува да го гледаш Светското првенство, каде и да си! Активирај ја услугата на 1464 и за претплата од само 118 денари следи го целиот мундијал во живо, директно на твојот мобилен. Или, без активација, следи ги натпреварите по цена од само 1 денар по минута.

Услугата е достапна само на 3G телефон, со вграден медиа плеер. За бесплатно да провериш дали твојот мобилен поддржува видео пренос во живо, кликни тука: www.t-mobile.mk/tv

Ова лето биди и ти дел од големата фудбалска треска и не пропуштај ништо и кога си во движење!

* Цената е со вклучен ДДВ. Промотивната понуда трае од 11 јуни до 11 јули.
Видео-стримингот е без дополнителни интернет трошоци.

Некој пробал, знае како иде?

Треба да имаш 3G активирано преку договор или нешто слично за ова?

3G ако подржува телефонот автоматски покажува, јас пробав и е солидно само ако сте во место каде што се губи 3G ќе сецка...
Иначе ако имате телефон со симбиан, андроид или виндоус мобајл, инсталирајте веб пребарувач Skyfire и преку wi-fi зулу.мк можете да гледате... :)

Предпоставувам дека се работи за некоја бедна имплементација како све "ново" што излага кај нас.

Екстра слика, испробано.

Не ти треба договор за 3G или нешто претходно?

Уплаќаш 120 и шибаш? :)
Колку што знам не треба, немам јас кај мене активирано кај едно другарче беше. Пред светсково ми кажа дека ги имало и А1 Сител и други, сега го ограничија само на МТВ1. Сликата е топ испробувавме и Ливадиште на плажа и во Струга. Ливадиште малце само сецкаше, ама е богу иза леџа :)

Скопје ќе биде уште по стакло. Кој има Ајфон е уште повеќе привилегиран пошто трансверот иде на посебна линија со уште почиста со повискоа резолуција слика

Услугата е достапна само преку интернет мрежата на T-Mobile

Бедни. Не ми ја отвара страната од кејблтел

Далеку сум ја од хејтер, веруј :)

Испробав, одлична слика (дури и на EDGE, не фаќам 3G).
Пробав и да активирам, се јавив на тоа бројот, ми стигна смс со линкот... ама нема ни потврда у стилу "успешно беше активирано". Се надевам нема да ме пернат на крај месец кога ќе ми стигне сметка.

абе ја дома сум и тоа сликата на Макс тв им зрачи катастрофа слика тоА ако е хд јас сум Лцд проектор

На кој технологија работи ? Ако е флеш тогаш би имало проблем бидејки не многу телефони во денешно време поддржуваат флеш

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom