Вувузела труби - да се забранат или не?

• Креатор на темата Креатор на темата Apokalipto
  • Време на започнување Време на започнување

Забрана, да или не?

• Вкупно гласачи
    117
Еден од најпродаваните производи во ЈАР се тампоните за уши :) Мнооооооооогу сметаат

Среќа англиските навивачи го најдоа лекот против овие :vozbud:

YouTube го додаде иритирачкиот звук на вувузелите

YouTube додаде специјално копче на сите видеа, кое со едноставно кликање ќе го пушти звукот на вувузелите врз оној на видеото кое го гледате.

Копчето во форма на фудбалска топка сега ќе ги иритира и милионите гледачи на YouTube, се разбира доколку кликнат на него.

Ова е исто како да сте натпревар на Светското првенство, а звукот на трубите засега не може да се прилагоди.

Додека ТВ станиците кои го прикажуваат турнирот се обидуваат да ги намалат трубите, YouTube го направи токму спротивното, кое се покажа како вистински онлајн хит.

Најверојатно копчето ќе остане на БЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗЗ сајтот до крајот на СП2010.

Луда работа...

Разбрав на Галичкава свадба зурлине ќе биле заменети со вувузели. ><

36861_442839511531_134731976531_5897816_5205740_n.jpg
---------------->>>>>
26684_1307888984091_1436574077_30654559_1824118_n.jpg

:toe: Некој едноставно ужива у тоа :toe:

Интересна работа ми е тоа што и навивачите на останатите неафрикански репрезентации нон-стоп дуваат на утакмиците.Не ми е јасно како не им удира во глава звукот.

Вчера ми донесоа една од Африка. Звукот ептен нервира, не сакате да сте во иста соба со трубата.

Јас пред некој видов еден дечко кој имаше таква труба и можам да кажам дека звукот на ТВ повеќе ме нервира отколку во живо. Мене ми се допадна тој звук, личеше како да проаѓа камион со јака сирена илки на некое диво животно, на некој бизон кој рика и тоа ми беше оргинал као звук и затоа ми се допадна.

Се разбиа со таква труба не треба да се труби као овие од африка без престан туку неколку пати онака колку да се прави атмосфера.

Се мислам дека им помина меракот на племињата, некако слабо дуваат :) или можеби мене така ми се чини, може се навикнав на звукот... Сепак би сакал да изгледам еден натпревар без нив, да се слушне навивање, пеење, барем на финалето :)

Се мислам дека им помина меракот на племињата, некако слабо дуваат :) или можеби мене така ми се чини, може се навикнав на звукот... Сепак би сакал да изгледам еден натпревар без нив, да се слушне навивање, пеење, барем на финалето :)

Баш за финалето ќе има дување во тоа цефките :toe:

Баталете вувузели бе,дур не видам некоја цицлеста Бразилка да истрча гола на сред утакмица не го сметам првенствово за валидно. :tv:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom