Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу едноставно можеш да примаш пари преку PayPal, како прво треба да си регистриран без разлика дали во Словенија, Хрватска или Тунгузија, оној кој сака да ти испрати пари кликнува на опцијата SEND MONEY, потоа треба да го напише твојот маил под кој си регистриран кај PayPal, колку пари ти пушта и во која валута, треба да обележи потоа GOODS ако се работи за купопродажба или SERVICES ако се работи за друг трансфер на пари, оној што ќе ти ги пушти парите нека ги следи опциите е нема да погреши...Здраво момци,
Дали некој од вас користел PayPal за да прима пари од странство? Дали е можно ова? Ако е ќе ве молам малце објаснување.
Фала однапред
Поздрав
Може, јас имам префрлено од paypal на картичка, само зима 2.5 еур провизија и + некој мал процент.
Во моментот таа е подобра банка и сите отвараат таму сметки што се регистрирани на PayPal!
Значи тогаш ја кога сакав да верификувам ми бараа домашна адреса,пишуваш домашна адреса не ти зимат никакви пари,ти стига плико со број..внесуваш на moneybookers и акаунтот ти е верификуван.Доколку сакаш да го смениш лимитот на трансакциите треба да имаш дебитна и исто така да ја верификуваш.Јас до ден денес не сум имал проблеми со moneybookers све комплетно си верификував.Дали знае некој нешто за отворање на сметка на Moneyboker, Јас имав отворено, ми зедоја 2,5$ за верификација на сметката, ми пратија и плико на домашна адреса со некој код за да го внесам, но не одговараше, ДАЛИ ИМА НЕКОЈ ДА ЗНАЕ ДА ОБЈАСНИ ПОВЕЈЌЕ ЗА ТОА КАКО СЕ ВЕРИФИКУВА АКАУНТ НА МОНИБОКЕР.