Цртани/анимирани филмови

• Креатор на темата Креатор на темата humanoid
  • Време на започнување Време на започнување
za onie koi navistina im nedostigaat starite dobri crtani

se sekavate li na :helou:

Само што почнав да ја спуштам Resident Evil : Degeneration би требало да е ГРОМ :)

Само што почнав да ја спуштам Resident Evil : Degeneration би требало да е ГРОМ :)
И јас сега го спуштам па ке видиме шо ќе биди. Според трејлерот изгледа многу добро напраен.

pepelaska mi e najnajomilen crtan i mozam uste mnogu pati da go gledam:)

Го спуштив, викендов ќе го гледам .)
Само шо го догледав. Графиката супер,приказната стандард, синхронизацијата на англиски малку не ме бендиса :(

Сума сумарум, добар е ама не е ништо посебно.

Глејте нинџа скорл... уствари идете на тема аниме у истиов топик и стајте таму предлози и видете нешо од таму предлог :smir:

Avatar The Last Airbender. Super serija.
Naruto serijalite se isto odlicni.
Isto taka mnogu e dobra i Star Wars the Clone Wars celosno e vo 3D i ima sovrshena grafika na koja i nekoi ponovi crtani filmovi (visokobudzetni ) moze da i zavidat.

хахаха најбоље анимиран ... Симпсонови и се разбира САУТ ПАРК хахах
http://wtso.net/cat еве едно линкче кај што може да ги гледате сите 20 сезони од симпсонови ... иако волкао мага`е сеуште понекогаш си гледам ова :pos2:

многу ги сакам старите добри цртани филмови со кои израснав (Мечето ушко, Њу погоди (зајакот и волкот), Мразулко, Були були, Тетка биберче, Пинк пантер...) ама на Том и Џери им нема рамни, и по 100 пат да ги гледам никогаш не ми се досадни:pipi:

Том и Џери се врв на цртаната индустрија и мислам дека никогаш нема некој сртан да достигне толкава популарност....
Би кажал дека ги сакам и Ајс Ејџ...Ама Том и Џери ми се преубави

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom