Телевизии што ќе го пренесуваат СП 2010

• Креатор на темата Креатор на темата olikomerc
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
25 февруари 2009
Мислења
1.565
Поени од реакции
417
Во темава предлагам да се направи еден список со телевизии што ќе го пренесуваат СП 2010.

На пример од Македонија ќе пренесува МТВ1.

Ме интересира кои се телевизии ќе го пренесуваат, балкански, европски, светски што ги има по кабловски, сателитски итн.

Фала за линкот.

Сакам и кога ќе почне светсково да се знае точно одредена утакмица кои телевизии ќе ја пренасаат, дали ги има на сателитска, дали се FTA или кодирани каналите, па и точни фрекфенции на кој сателит се наоѓаат итн, нешто слично на сајтов: http://liveonsat.com/

На MaxTV треба да пуштат HD канал за светско, ама уште ништо нема.

МТВ на сателит ќе пренесува или само сигналот ќе биде за во Македонија?

Ме интересира дали ќе има директен пренос од сите натпревари на МТВ?

Ме интересира дали ќе има директен пренос од сите натпревари на МТВ?

па наравно :tv:. освен мислам 3 коло по групи кога е се играат натпреварите во исто време па само 1 ќе даваат тогаш, ама другиот ќе оди снимка после претпоставувам. немаш криза :salut:

Браво за МТВ и за ангажманот да обезбедат пренос дефинитивно најдобар избор кога е во прашање спорт.
Инаку од останатите светски канали, Premiere, Еurosport, SkySport Italia, со специјални емисии и коментари пред и по мечевите во живо од Јужна Африка.

ХРТ ми ја укинаја, РТС 1, РТС 2 нема, МТВ сликата е крш, кај к*р ќе гледам фудбал ?

Последното 2006 го гледав освен на МТВ и на ZDF и ARD германските на сателитска, сега пак ќе го даваат на истите :)

Исто така СП ќе се дава и на МТВ HD преку МаксТВ.

dobro e so MTV ke prenesuvaat
kade kade podobri se od kanal 5 telma i sitel

МТВ и RTL и ZDF германските (ARD за жал немам)... Ќе имам покриеност на натпреварите тамам. Веројатно и по другиве кабелски ако барам ќе најдам нешто ама не ми е интересно ако разбирам коментарот :toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom