Што ќе изберете?

• Креатор на темата Креатор на темата Дивајн
  • Време на започнување Време на започнување
sagaqua напиша:
А мори комшивкеееее:nerv: ....убаво си кажав јас. Во овие два случаи има најмногу избор!!!!! Зар со пластични играчки???? А???:star:

Абе па тоа е муабетот, од две работи кои не ви се баш нај нај, што би избрале, а страшно многу ви се е*е ... моментот е битен, а не дека другиот ден ќе тргнете по некој што ќе ви прави мерак:star:
Иначе, намерно напоменав пластични играчки затоа што и јас не гледам никакво задоволство во нив, па ме интересираше ако некој гледа, што филинг е тоа уствари ... сам си и користиш нешто што личи на спротивниот пол и уживаш:nesvest: ... значи, не реков дека би го избрала тоа, т.е. играчките:icon_lol: :wink:

Ја ќе си ја изберам десната рука моја, Десанка Шакич.
Така и си правев. Тек тук и ебнував нешто, ама ретко. Десанка одсекогаш ми беше верна и ми е сеуште. :)

Nikad ne bi legnal so devojka so ne mi pravi keif odnosno ako ne ja sakam i ne cuvstvuvam nisto za nea znaci imam druga opcija hohohohhooh:kesa:

ау не ... ипак прстето си го познавам.. мое си е .. поубаво е од некој шмокљо :pipi:

Abe dzabe gubenje vreme e toa da imash sex so nekoj sho ne ti prai merak...najdobro e da vodish ljubov be!:)
zatoa pri sushni periodi i nedostatok na ljubov si gi ljubam gornite ekstremiteti ili rachinja, kako sakate:):vozbud:

A be ic da ne e minimum dve si iam....Levanka i Desanka sestricinjata so prezime Shakich :pipi::kesa: E sega ako izlezi neshto plus,neka bidi makar i zensko ama ke mu go lupnam :)))))

Значи ако девојката ич не ми прави мерак нема ни да се доведам у ситуација да бирам секс со неа или дркање по дома, али ако е некоја шо ти е онака, ко на пример има ок телце(под ок подразбирам да не е дебела и да има колку толку женски облини) а фацата и е онака(да не е некоја караконџула) мислам дека у темница ќе заврши работа :)

Pomagala JOK a nikako i sex so nekoj koj ne mi pravi merak.No ke si se snajdam.

Дивне изборов од 2006 година е ѕид :icon_lol:
Не легнувам со некој што не ме привлекува,па и последен да е на светот.Сега ги усовршија помагалата,сами работат :icon_lol:
Избор за 2009 година:
Младо р скавче или стар волк?
Дека е фортуната да одговори:pos2:

ако не ми се свиѓа и не ме привлекува доволно не би имала секс и доколку немам подолго време не ми пречи многу на телово така да ништо не би одбрала

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom