Нај кул место за излегување во вашиот град!

e pa ludila e so e ludila :), arno ima edno mesto :)

Abe dali nekoi znae mesto u Skopje kaj sto ima samo mladi a ne nekoi 40 godisni so gi brkaat site zenski i ne mozes da fatis nesto pa i da si pomines ubavo

у струмица кажи речи на сите места можеш да си поминеш убаво ..

Znam deka ima sum bil vo nekoi pred nekoe leto

а бе од Охрид сум, нема ниту една дискотека асолна за излегување, не знам што ќе понуди градот за туристите, пред некое време се отвори Taboo, тоа е веќе нешто подобро, ама само една добра дискотека во туристички град, премалку

Tree Cafe и тоа сабота вечер со бенд и најдобрите срБски песници за да се откачиш Зкро3. повелете вечер нема да згречите сигурно

gale_vlae напиша:
Tree Cafe и тоа сабота вечер со бенд и најдобрите срБски песници за да се откачиш Зкро3. повелете вечер нема да згречите сигурно
ти не беше репер бе? шо така срБско? утре играорец ќе те видам а? -))) фејкери...

kpbKENGUR напиша:
ти не беше репер бе? шо така срБско? утре играорец ќе те видам а? -))) фејкери...
hah, ja sve slusam i se gordeam so toa i qrot me boli ako kaze nekoj nesto vazno ne go krijam toa

vo strumica, na ulica... :drk:

Castro,почнав да идам пред месец дена,и секој пат се подобро се поминува.

Струмица нема кафич што не го бива секаде си има народ повеке од тоа што е во мозност мозам да казам најдобар нокен зивот во СТРУМИЦА ЗАКОН !!! Just come and see!!!

Energy... u gv e ova... e stvarno najubavo mesto e u cel gostivar e... za razlika od baby blu e sto pojke asocira na baby pink so dodatci na zebra...

Tikvi4ka напиша:
Energy... u gv e ova... e stvarno najubavo mesto e u cel gostivar e... za razlika od baby blu e sto pojke asocira na baby pink so dodatci na zebra...

Mimiiii!!! grrr :) Ne mi go kritikuvaj ti Baby Blue, jas najvece si go sakam, mladosta ja ostaviv tamu i najubavite spomeni mi se od tamu.... Fino e mestenceto kako doma si se cuvstvuvam :) Energy e isto super, taka sredno, baska i biljard, ama jas pak ce si glasam za Baby Blue :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom