Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Zbog takvih,nepismenih papaka,i jesmo tu gdje smo!kako je fino ovo gledati da jedna budala manipulise sa sa ostaim ljudima da vjeruju u ono sto lemi Budala dijeli da vsaki 10 min mora skenirati listu.Ja vama fino pisem javi ti se daobicete listu... Mani te se Supljaka Kao sot je Lemi papak koji uzima liste koje je vec neko drugi izvukao i koje smo mi odobrili da idu.Zato pamet ljudi vi iz exyu koji nemate srestava da paltite slobodno se javite dobicwte lsitu.A ne da bi lemi pordao nekom tu istu listu koju mozemo ugasti kad nam se pozeli.Uzdravlje![]()
Lično ne gledam puno filmove ali mislim da i art ima odličnu videoteku.Možda sto se tiče kanala , ali kad je u pitanju videoteka evo ja baš ovih dana obzirom na izolaciju uspoređujem panele i ne naidjoh ni na jedan domaći sa boljom ponudom filmova. Plus što ima po žanrovima filmove što rijetki imaju.
Evo kazi mi ti koji server ima bolju videoteku od njega?
Tako da nema baš stotine boljih i kvalitetnijih panela , nego je njegov realno jedan od najboljih i najsveobuhvatnijih.
Blamiras se a ne zabavljas.Pokazi kad sam ti trazio listu.Evo ja tebi dajem jednu.Ja se bas Zabavljam mo nikoga ne gubimo samo dobivamo... sa nama nemoze niko![]()
ahahahahahaSvi koji diljite te neke adrese znate dobro znate da morate svaki 10 min skenirati.Nemojte na sijedati na ove budale ,kao nesto oni imaju i radi,radi zato sto smo mi dozvolili ali ne zadugo...