Женските и флертот

• Креатор на темата Креатор на темата Elence93
  • Време на започнување Време на започнување
Kniga xD

Eх сега...а баш за врска ми требаше :/

Ke probam nakratko(iako i toa ke mi ispadne dolgo xD)
Znaci da postoi falbagiska faza za toa so pogolemo tolku podobro,no vistinata e sekoj si bara specificna devojka so otprilika taa e pomalku kontradiktorna.
Znaci treba da bide ubava onaka (sea sekoj si ima vkus)
nekoi sakaat plavi nekoi crni itn.Za poveketo so znam bi sakale
onaka proporcionalno fizicki da ne bide ni pregolemo ni premalo.Isto taka golem turn off se nekoi raboti so strcat(so znam primer krivi zabi(krivo lice xD))
Mora mnogu da se pazi(ova e i za maski i za zenski)nema po ironicna rabota da e jaka zenska ,a da ne mirisa ubavo(smrdi).
Sea ona karakterot dobra smisla za humor e opsto dobredojdena i kaj maski i kaj zenski ne samo za vrski.
Da ne bide "bitch" .
Onaka da bide elegantna ama ne kurvi4e.
Uff me mrzi ...
Znaci + e ako se soglasuva so prijatelite na deckoto
zaednicki vkus za muzika ,filmovi,itn.Znaci ova moze ali i ne mora.
Sea ova bese otprilika za pred vrska kako ponatamu
pa ima iljada sitnici od koi nekoi moze da se naucat a nekoi ne.

I za kraj:
Za sekoja zenska sovet iako e malce filozofski
Treba da se proba da se najde zlatnata sredina.
Domacinka vs Business woman
Kurvi4e vs elgantna dama
uff lele tolku se predavam
:nesum::toe:

Зависи, за една вечер, доволно е да си средена, згодна, нашминкана, немора ни да се обидеш да флертуваш, сами ќе ти дојдат. Но ако сакаш на некој сериозно да му пристапиш, да добиеш нешто повеќе од мување, треба да бидеш тоа што си и да слушаш, сметам дека машките многу паѓаат на девојка што знае да слуша и да даде добар совет и секако добра смисла за хумор, убавината не проаѓа тука.

Па нема default листа на нешта на кои паѓаме... нормално, на никој нема да му падне лошо да го заведе некоја теткица со големи цицки и долги нозе. Сепак физичкиот изглед е важен,но како прв впечаток мене ми е важен гласот, насмевката и убави црти на лицето...Не е крај на светот ако самодовербата не и е најјака страна, може дури и слатко да изгледа ако завергла малце, се збуни :))). Не сме ние машките сепак до толку систем "една грешка и елиминација". Ние ЗНАЕМЕ какво е чувството кога приоѓаш и затоа имаме повеќе милост :)

Тоа ти е тоа ЕленЧе, ако немаш цицки трк по силикони уз пат може ќе добиеш ако си умна и гратис усни исто така силиконски, е тогаш скоро сите со чест на исклучоците што ти пишале, можеш да ги викнеш на интервју, да облечеш кошулче тесно, машна лабаво врзана, минич подвезица, црвен кармин на силиконкитеи штикла минимум 15 см, и ќе видиш кој најдолго држи да не му прсне у раце ваљда со него можеш повеќе и подолго да општиш.
А што се однесува за врска ехеееее, со твојте 17 и нивните сл години, ќе треба уште бааги да поминете и да научите што се трајни вредности, сеа џабе ќе веземе сеа имате вишкови од тестостреон, естроген потрошето тоа прво да се нормализирате па ќе прајме па муабет, а сеа ти викам пластика ти е решение, ауф да и да трчаш за да имаш добра нога оти пола од момциве нема да те погледнат...

Ах да морам да кажам дека машките највише паѓаат на игнор, колку повеќе ги игнорираш толку повеќе се заинтересирани и трчаат по девојката.

Хехехе даа има до некаде вистина во болдираното али тоа е само блеф од страна на девојчето, никогаш не претерувај лошо се завршува кога дечкото ќе ја осети работата па да ти опне delete па да видиш на тоа како се заинтересуваат и трчаат девојките :)
Инаку конкретно до темава девојка ме освојува кога ќе ми пријде и почне нешто да ми праи муабет секако претходно проследено со некој поглед насмевка и сл :). А најмногу ако може да ме следи во текили и б52 :)

Ааах да. Еден машки одговор. Тоа стварно ќе ти помогне да добиеш некаков поим за на што паѓаат машките.:pos2:

--- надополнето ---

Значи женската треба да ти плати за да бидеш со неа? Nice -.-

у тој случај испаѓа жиголо

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom