bucio
Урбан индијанец.
- Член од
- 8 јули 2008
- Мислења
- 16.330
- Поени од реакции
- 7.799
И троа ум да има ама не мораМажите најмногу паѓаат на - за него
1. убава и
2. забавна девојка

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
И троа ум да има ама не мораМажите најмногу паѓаат на - за него
1. убава и
2. забавна девојка
ФКУЗ бре ! .. може несакам да е забавна, сакам да ми ќами под пенџере и да плете џемпери, и сеа ?
pa nikoj ne se rodil ucenЕјјј тапа сум, не знам да плетам :/![]()
Мислев на нешто поише од слаба, висока, гзлеста, цицлеста и сл..![]()
За разлика од нас жените, кои сме посентиментални, не, мажите размислуваат за сродна душа дури откако ќе им помине онаа фалбаџиска фаза зачинета со бројка.
Кај нив се започнува со физичка и сексуална привлечност пред да продрат длабоко, да ја sирнат онаа вистинска убавина.
Дињчиња, напумпано гзе, Nadia Bjorlin силуета.. i'm so sick n tired of that..
Мажите најмногу паѓаат на - за него
1. паметна и
2. забавна девојка
Za Dolga Vrska:
Me mrzi da pisuvam kniga xD
На Девојка која е своја, индивидуална, верува во себе и сопствената привлечност т.е. убавина, крајно феминисчка и нежна во секој момент, девојка која не се срами да ја открие својата вистинска природна убавина т.е. да се сокрие позади својата женственост и да ужива во тоа. Моментот кога ќе види каква убавина и подарила природата и длабоко во себе го осети она дека ништо не и недостига за да биде понежна и убава.Секаде читам за тоа како машкото да ја освои типката и совети околу тоа.. Што е пак со женките? На што машките најмногу "паѓаат"?![]()