Женските и флертот

• Креатор на темата Креатор на темата Elence93
  • Време на започнување Време на започнување
Мислев на нешто поише од слаба, висока, гзлеста, цицлеста и сл.. :)

За разлика од нас жените, кои сме посентиментални, не, мажите размислуваат за сродна душа дури откако ќе им помине онаа фалбаџиска фаза зачинета со бројка.
Кај нив се започнува со физичка и сексуална привлечност пред да продрат длабоко, да ја sирнат онаа вистинска убавина. :pipi:
Дињчиња, напумпано гзе, Nadia Bjorlin силуета.. i'm so sick n tired of that..

За разлика од нас жените, кои сме посентиментални, не, мажите размислуваат за сродна душа дури откако ќе им помине онаа фалбаџиска фаза зачинета со бројка.
Кај нив се започнува со физичка и сексуална привлечност пред да продрат длабоко, да ја sирнат онаа вистинска убавина. :pipi:
Дињчиња, напумпано гзе, Nadia Bjorlin силуета.. i'm so sick n tired of that..

Кога ќе ја ѕирнеме онаа вистинска убавина тогаш сентиментално сфаќаме дека динчињата и напумпаните газиња се подеднакво слатки кај сите жени без разлика колку се или не се напумпани...

Кога ние жените ќе ја ѕирнеме онаа вистинската убавина кај мажите, тогаш сентиментално сфаќаме дека должината и широчината подеднакво се слатки кај сите мажи, без разлика на тоа колку изнесува во сантиметри.

Соулмејт, извини, али може да ми биде и другар.
Ако ми е за незнам какви муабети, иам другарки.
Коа фаќаш пичка, сакаш да е медарка. И нема нишо лошо у тоа. Така било секад, така ќе биде секоаш.
Маж се пали на тоа како жена изглеа, жена, на како маж зборува.
Смисла за хумор, интелигенција, константен убав муабет... тоа се само плусеви на цурата.

Знаеш, ако е мрфут никаков, ме заболе мене курот ако има смисла за хумор. Смисла за хумор имаат и другариве мои.
Али ако е прекрасна, ќе размислам двапати дали нема да ја лижам само зашо нема смисла за хумор.

Е сеа. Мене ЛИЧНО ми се, на некој начин, приоритет хуморот, интелигенцијата... Лично, не би можел да трпам проста а убава цура (зборувам за крајности). Всушност на нерви ми идат таквите и ги исмевам и презирам.
Полесно ми е да поминам кроз некоја маана како вишок килограм одколку недостаток интелигенција.
Али тоа сум ја, а ја сум ретардиран. А не сите останати што прават обратно.

Е сеа оној кој ќе најде златна средина, е тој е среќен човек (:
Кога цурата ти е слатка, кога цурата ти е душа на која можеш да и се довериш без да размислиш 2пати, кога моеш да и каеш мрсна шега без да се двоумиш дали ќе ја сфати, коа знае убаво да те насмее... Е таа е таа! Зимај ја, и не ја пуштај!

Hmm zavisi so sakas od maskoto dali sakas seks ili dolga vrska sekoj si saka po neso.
Za seks:
Fizicki:
Glavno ili gradi ili zadnik(ili dvete)
Karakter:
Glavno smisol za humor otvorenost itn.
Lesen Pristap
Za Dolga Vrska:
Me mrzi da pisuvam kniga xD

Тоа ти е тоа ЕленЧе, ако немаш цицки трк по силикони уз пат може ќе добиеш ако си умна и гратис усни исто така силиконски, е тогаш скоро сите со чест на исклучоците што ти пишале, можеш да ги викнеш на интервју, да облечеш кошулче тесно, машна лабаво врзана, минич подвезица, црвен кармин на силиконкитеи штикла минимум 15 см, и ќе видиш кој најдолго држи да не му прсне у раце ваљда со него можеш повеќе и подолго да општиш.
А што се однесува за врска ехеееее, со твојте 17 и нивните сл години, ќе треба уште бааги да поминете и да научите што се трајни вредности, сеа џабе ќе веземе сеа имате вишкови од тестостреон, естроген потрошето тоа прво да се нормализирате па ќе прајме па муабет, а сеа ти викам пластика ти е решение, ауф да и да трчаш за да имаш добра нога оти пола од момциве нема да те погледнат...

Ах да морам да кажам дека машките највише паѓаат на игнор, колку повеќе ги игнорираш толку повеќе се заинтересирани и трчаат по девојката.

Немам потреба од силикони, само од висина хаха затоа барав нешто повеќе, како твојата последна реченица :D

Секаде читам за тоа како машкото да ја освои типката и совети околу тоа.. Што е пак со женките? На што машките најмногу "паѓаат"? ;)
На Девојка која е своја, индивидуална, верува во себе и сопствената привлечност т.е. убавина, крајно феминисчка и нежна во секој момент, девојка која не се срами да ја открие својата вистинска природна убавина т.е. да се сокрие позади својата женственост и да ужива во тоа. Моментот кога ќе види каква убавина и подарила природата и длабоко во себе го осети она дека ништо не и недостига за да биде понежна и убава.

Нема проблем чим немаш потреба од силикони на повеќето не им е важна висината... али сепак си земеш штикла пола метар :pos2::toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom