Расизам

• Креатор на темата Креатор на темата Nemiseverue
  • Време на започнување Време на започнување
Jas gi mrazam crncite so se rasisti!!! A inaku ne sum rasist. xD

Ја најмногу што мразам се црнци, и расисти! :vozbud:

Не, шала на страна, не се сметам за расист, далеку од тоа. Кај човек гледам да имаме исто/слично сфаќање кон работите и да не е дволичен! -Не знам дали приметувате, али во Скопјево се повеќе странци, меѓу кои црнци, ЖУТЦИ! :uvo: итн. итн. И не ми сметаат ама баш ич!

РАСИСТ СУМ САМО ЗА Албанци! :nerv:

Не сум расист ... ни према една раса белци црнци жутци :)

не сум расист ама сум против мешање на раси, шо е наше нека остане наше, нема потреба јапонци или црнци да ѓи праеме зорле македонци.
http://www.gugalyrics.com/KILL-BABY-KILL!-DIVERSITY-LYRICS/110736/ според мене многу реален текст, ако сакате да ја слушнете песната пиши на јутјуб името на песната и бендот и ќе ви ја отвори

Не сум расист, не ми сметаат ниту црнци, нуту жолти, ниту црвенокожци или некои други различни од нас белците. Повеќе ми смета некултурата која одликува поголем дел од црната популација, па токму таа, црните луѓе ги хендикепира и заради неа се создава одбивност кон нив. Инаку со културни луѓе од друга раса немам никаков проблем да се дружам, живеам итн...

не сум расист ама обожавам да се зафркавам на расистичка основа :D

So Cheryl Cole is being accused of being racist!

Just when you think she can't get any more perfect!

не сум расист ама сум против мешање на раси, шо е наше нека остане наше, нема потреба јапонци или црнци да ѓи праеме зорле македонци.
http://www.gugalyrics.com/KILL-BABY-KILL!-DIVERSITY-LYRICS/110736/ според мене многу реален текст, ако сакате да ја слушнете песната пиши на јутјуб името на песната и бендот и ќе ви ја отвори

Политиката на немешање на генетскиот материјал за икс број генерации создава...скинхедси...

1. Што се постигнува со мешањето на расите?
Научно е докажано дека со мешањето на расите се намалува ризикот од секакви видови наследни болести како и малигни заболувања, (рак, тумор, леукемија)... Но каде можиш да му го докажеш тоа на некој РАСИСТ.

Пример јас ако имам некоја жена Кинескиња кај двајцата опаѓа ризикот од генетски наследни болести.

1. Што се постигнува со мешањето на расите?
Научно е докажано дека со мешањето на расите се намалува ризикот од секакви видови наследни болести како и малигни заболувања, (рак, тумор, леукемија)... Но каде можиш да му го докажеш тоа на некој РАСИСТ.

Пример јас ако имам некоја жена Кинескиња кај двајцата опаѓа ризикот од генетски наследни болести.
Посебно ако ти е жена Аса Акира хахахаха:):):) Да да така е...затоа и енглезине се такви утепани фаци затоа што нема мешање на гените...Инцести!

Црнци, азијати, црвени, жолти и каква и да е обоеноста на кожата, важно не се белци. Доволна причина да не ги сакам во мојата околина.

А албиновци?
Тотали рандом ама да си прашам.
Ако вкрстиш црнец и албино добиваш Сивец?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom