Група Ф (Италија, Парагвај, Нов Зеланд, Словачка)

Статус
Затворена за нови мислења.
Лелеееее кој офсајд бееееееее алооооооооооооооооо мамата у пичка

What? Смири се друже,полека. Гатусо ја изби топката и во налет со долниот дел го закачи коленото на Срба, нешто не ти е јасно изгледа?

Абе не зборувам јас само за сега, во текот на цела кариера многумина ги има пратено на болница.:)
Иначе по се изгледа Италија ќе бидат оштетени за вториот гол кој не ми се верува да беше офсајд, но по толку провнувања на среќа и со судии до сега, си заслужија.

Едит: Еве и 3:1..Чиаоо

Алелуја е готовоооооооооооо. Чао Италијани, чаооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо
Уф каков мерак ми се направи. Па овие на Франција се смееа. Последни се во група со Нов Зеланд. Јас да сум на нивно место не излагам од дома веќе :kesa:
EDIT: ОМГ заќутувам, каков гол на Кваљарела :kesa:

1. Парагвај
2. Словачка
3. Нов Зеланд
4. Италија

Алелуја е готовоооооооооооо. Чао Италијани, чаооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооо
Уф каков мерак ми се направи. Па овие на Франција се смееа. Последни се во група со Нов Зеланд. Јас да сум на нивно место не излагам од дома веќе :kesa:
EDIT: ОМГ заќутувам, каков гол на Кваљарела :kesa:
Добро е не зареков :icon_mrgr
Италија само со едно добро полувреме на цел шампионат. Убав меч со прекрасна завршница. Нека го игра пак Липи Јакинта во тандем со Џилардињо па можеби некогаш ќе рипнат над четвртото место во групата :icon_mrgr
и две сомнителни ситуации на овој меч кои мислам дека завршија правилно. шкртел интервенираше навреме, а при голот на Ди Натале беше доста сомнително ама мислам дека сепак имаше мал офсајд...

Na kraj Italijancite placea:vozbud::vozbud::vozbud:.Slovacite se trkalaa po teren na italijanski nacin:pos2:
Lipi smrdlo odma izbega.
Ubavo im se napravi:pipi:

Ajт наздравје.. Браво за Словачка, со среќа нека им е против Холанд...

Eптен кеиф ми се направи од натпреваров...браво за Словачка...изиграа одлично и машки и не заслужија да ги примат двата гола...кеифот ми е уште поголем бидејќи Жабарите се последни во групата , дури и зад АМАТЕРИТЕ од Нов Зеланд...хе хе хе

Епа не се игра фудбал со пензионери и последни 5-10 минути, секогаш не успева таа игра :)
Браво Словачка :D :olee:

Во најмала рака 2 евтини гола примивме, 2 гола ни поништија англиските педери и црвен на Муха(мајк тајсон)...Што се однесува до целокупниот настап на ова СП најголема одговорност за овој неуспех е Липи. Испушти (помлади)одлични играчи како Сантон,Балотели,Роси,Аквилани,Бориело и тн... а повика старци како Замброта,Канаваро,Каморанези,Ди Натале,Гатузо и тн...

Навивач на Италија, ама заслужено изгубија. Треба да си ја чукнат главата, не им дојде памет од Европското изглеа. Им требаше ваква казна, може ќе почнат да мислат.

П.С Се надевам дека сите европски тимови ќе изгубат дај Боже, дај БОЖЕ. Само европски тим да не е шампион, друг кој сака нека биде.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom