Група Г (Бразил, Народна Кореја, Брег на Слоновна Коска, Португалија)

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
10-0-0 тактика имаат овие косоокиве,нека се ебат у гз,не ми се гледа второ.....

Што ти се криви косоокиве кога ни Бразил не изигра ништо, Кака голема нула заради тоа што ептен се очекува од него а он како просечен играч...

Корејциве се луди, ке се испоубијат во шестнаесетникот само да не примат гол. Едно браво од мене! :)

10-0-0 тактика имаат овие косоокиве,нека се ебат у гз,не ми се гледа второ.....

Абе па и ти не плачи...кај што се после Нов Зеланд најслаби, па и они да се отвараат:pos2:Абе овие Кореанциве играат против Бразил, не против Авганистан:tapp:

Па преку кур ако играат со 5 одбанбени,ја да сум тренер на Бразил ке ставам 3 напаѓачи па да видам дали тогаш ке се спасат:toe:!!Нема потреба да игра Бразил со 4 одбранбени,може со 3 ца нека искочи Хуан нека го стави Графите и така ке пукне бункерот на Кореја!!

0:0 ќе заврши, бар ќејф ќе ми направат Корејциве :):)

Се надевам ке изненади Северна Кореја зошто сите си ги броеа 3те бодa со нив.
Напред Кореја :tv:

url

Аууууу најмерак ќе ми биде Кореа 0-0, со што немам надеж ама ни малце:toe: Сеа во второ ќе ги отвори Бразил:kesa:

П.С. се изгубија фановиве на Бразил:pos2:

Па преку кур ако играат со 5 одбанбени,ја да сум тренер на Бразил ке ставам 3 напаѓачи па да видам дали тогаш ке се спасат:toe:!!Нема потреба да игра Бразил со 4 одбранбени,може со 3 ца нека искочи Хуан нека го стави Графите и така ке пукне бункерот на Кореја!!
Графите и Афелај најбоље играчи на светсково ќе бидат а? :pos:
Абе треба со срце да играш и да напаѓаш, па одбраната на Корејциве не е онаа на Интер....

Графите и Афелај најбоље играчи на светсково ќе бидат а? :pos:
Абе треба со срце да играш и да напаѓаш, па одбраната на Корејциве не е онаа на Интер....
Еј сеа па и ти не сум кажал такво нешто не зезај,али ако сака Бразил да даде гол ке мора уште еден напаѓач јбг

MAICOOOOOOOOOOOOOOON!
WHAT A GOOOOOAL!

We have a contender for goal of the century folks! Van Basten? Eat your heart out! Maicon ran all the way down to the by line and smacked the ball towards goal BEATING the 'keeper at his front post at the most acute angle I've ever seen! What a strike!

- Мислам дека претеруе дечково, али дефакто голов беше ебење, најубав до сега на СП.

Неверојатен погодок на Маикон... ама топкана не да фати ефе... голманот се изгуби едноставно!
Само жал ми е што ќе им се случи на играчиве... може следен меч овие не ќе играат со овој состав... ќе ги бесат наскоро xaxaa

Ете го тој Бразил што сите почнавте да го пцуете!
Воопшто не сум за Бразил ,само за Франција и никој друг но сепак сакам да полнат голови , ми се гледаат голови не дефанзивна игра со бункери танкери и тн пред головите :)
Бравос само така продолжете , ако може повеќе голови ... ајде !

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom