Група Г (Бразил, Народна Кореја, Брег на Слоновна Коска, Португалија)

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Корејциве ќе бидат гадни.Никој не ѓи знае ни кај играат,ни шо играат,имаа тренинзи затворени за новинари,публика,така да мислам дека на некоја од овие 3 репрезентации ќе им замрси сметки......

Корејциве ќе бидат гадни.Никој не ѓи знае ни кај играат,ни шо играат,имаа тренинзи затворени за новинари,публика,така да мислам дека на некоја од овие 3 репрезентации ќе им замрси сметки......

не верувам дека можат да направат нешто...посебно на репрезентација како што е Бразил.....Корејциве не се држава што живее за фудбал,слабо е развиена и не соработува со никоја држава од Азија....ае да не пишувам оф топик.....сигурен сум дека Бразил ќе има стави 4 или повеќе голови....

Еве го составот за Португалија - Едуардо,Бруно Алвеш,Фереира,Карваљо,Контрео,Деко,Мендеш,Раул Меирелес,Дани,К.Роналдо,,Лиедсон !!! За Брегот нема да игра Дрогба,ке биде на клупа!!Напред Португалија

Ајде конечно да видиме уште еден добар натпревар, после Германија. Се надевам Португалија и Брегот ќе ни го овозможат тоа.

Е сеа веќе очекувам да падне добар фудбал.. Дај бе нека излезе една веќе и двата тима да имаат 2+ гола дадено.. Мислам дека сега му е мајката.. мој тип: БСК 2:3 Португалија

Е сеа веќе очекувам да падне добар фудбал.. Дај бе нека излезе една веќе и двата тима да имаат 2+ гола дадено.. Мислам дека сега му е мајката.. мој тип: БСК 2:3 Португалија

:pos2: Кај ќе даат овие два тима волку гола бе?! повеќе од 3 гола нема да има :toe:

:pos2: Кај ќе даат овие два тима волку гола бе?! повеќе од 3 гола нема да има :toe:
Не знам, ама ми здосади веќе по 2 гола на меч, оптимист и расположен сум за голови за овој меч :)

бтв. Дали овој пред малце на МТВ рече Дробга? :pos:

--- надополнето ---

и тоа 2 пати

За Дрогба 2 пати што го спомнал се чудиш?
А Франција Уругвај ... 90 минути константно на десната бековска позиција што го викаше СКОТИ а тој кутриот не влезе од клупата ни 1 минута! ахахахаха
ЕПИК Се коментаториве на моменти.
Иначе отворен фудбал , фалеше вакво нешто до сега... ајде сакам многу голови!

За Дрогба 2 пати што го спомнал се чудиш?
А Франција Уругвај ... 90 минути константно на десната бековска позиција што го викаше СКОТИ а тој кутриот не влезе од клупата ни 1 минута! ахахахаха
ЕПИК Се коментаториве на моменти.
Иначе отворен фудбал , фалеше вакво нешто до сега... ајде сакам многу голови!

Финтата беше што го читаше ДроБГа.:)

Лелее, прво полувреме клање. Дефинитивно најјака група.

дан се дае некој гол на светсково, нееееееее, никако.

Дефинитивно најслабото прво полувреме досега на СП, и тоа баш од оние од кои најмногу се очекуваше. Португалциве ме разочараа, но како и да е навивам за нив. НАПРЕД ПОРТУГАЛЛЛ

Освен ударот на Роналдо имаше некој друг што одеше во рамки на гол ?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom