Група Д (Германија, Австралија, Србија, Гана)

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сега Ел Гранде Радомир да го извади Коларов, на место него Обрадовиќ, зошто не сме срби ако не направиме некаква глупост, па така е поарно да го извади Коларов.
Суботиќ е премногу спор и бескорисен, али на негово место, не знам кој би можел да игра.

Ехааа ги турија. Со играч повеќе неможе да излезат од половина. Тешко дека ќе издржи Србија.
ЕДИТ еве пенал, каква мизерија...
ЕДИТ 2 Спасение гзно, ваљда ова ќе им биде мотив за да заиграат малку

За малце ќе речев нешто, ама Стојке ме демантираше.

Сега Ел Гранде Радомир да го извади Коларов, на место него Обрадовиќ, зошто не сме срби ако не направиме некаква глупост, па така е поарно да го извади Коларов.
Суботиќ е премногу спор и бескорисен, али на негово место, не знам кој би можел да игра.

Извини вака, ама ме интересира дали си србин?

И незнам шо се случва со Германија, чорба се!!!

Црвен за Клосе. Ова ли беше репрезентацијата што ќе даде 5 гола денес ЛОЛ
1-0 Толку ја замрзев Германија од што се дуеа поединци на форумов што во мечот навивам за Србија:icon_mrgr

такоџе, кога ги убедував да не се палат на 4-0 резултат при црвен на лидерот во екипата сега кога се во нивна ситуација, дури и не толку комплицирана да видиме што ќе направат последниве 5 мин.
Србија сосема заслужено води, скрос друга Србија за разлика од дуелот со Гана... вечер да си тепаат нигерите и да ги избегнат Англичаните :tv: т.е. утре.

Брејјјјјјјј ама сакам да испадне Германија:cuc:

Ајмо на здравје. Deutschland uber alles !

Ајде сите што плукавте по Србија еве ви чиста победа над "големата" Германија. Трето коло очекувам победа над Австралија и зголемени шанси за втора позиција. Секако ќе зависи Гана како ќе одигра ама мислам дека Србија ќе биде доволно вешта на последниот дуел.

Где су сад сви они пљувачи, да чујем. 6:0, а :pos2: хахааааа
Буахахааааа Браво СРБИ ...

Непобедливите панцери... ЛОЛ, супер одиграно од србите, секоја чест :)

Извини вака, ама ме интересира дали си србин?

И незнам шо се случва со Германија, чорба се!!!
Па чим пишувам така, не може да бидам марсовец. Србин сум, ама имам и македонски корени.
Ах, само да знаете како ми игра срцето.

И да, ова ли беше таа фаворизирана Германија, која ќе и даде 8,7 или 6 гола на Србија ?

Дојчланддддддддд
кај сте сега луѓе????
Браво момци вака се игра фудбал,со срце!!!

Каде е сега Бобислав :tv:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom