Група Д (Германија, Австралија, Србија, Гана)

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Одличната игра во квалификациите ни дава надеж дека ова првенство нема да биде погубно за нас. Дуелот со Германија ќе биде вистински празник познавајќи го ривалитетот кој што го имаме со немците. После Звезда Партизан највозбудлив меч ми е Србија Германија. Има тука нешто више од фудбал. Австралија и Гана се одлични репрезентации и за разлика од далечното минато повеќе нема слаба екипа на светско.

Мој тип Германија и Србија иако овие Гана се мн незгодни

Normalno deka Germania ce projde bes problem no 2 mesto ce bide teska borba pomegu serbia i avstralia mala prednos za serbite

1.Германија
2.Србија/Гана
3.Гана/Србија
4.Австралија

Zeznata i najinteresna grupa po mene i ne bi ja favoriziral do tolku Germanija!Ne bi me zacudilo ako ne pominat ponatamu!Site se nezgodni reprezentacii i sve e mozno taka da mislam deka tuka favorit nema.Mala prednost davam na Srbija

Ќе игра Есиен на Светсково? Некаде потслушнав дека немало, затоа прашувам.

1. Германија
2. Гана
3. Србија
4. Австралија

Германија и Гана според мене :toe:

Макар што Лев има огромни проблеми околу составот мислам дека групите не се проблем за Германија.

доста па и вие со тоа Србите, братски,пријателски народ, ај нека се гонат... не се лоши али за у ваква група се тапоњи, и Хрватите да беа немаше ништо да направат. Есиенот ќе ги пробуши, а се надевам и Немците ќе ги здроби, па нека му ја мислат против Дон Фабио после.

Abe bate fudbalut ne e tenis da igrae edin covek ! Esien sam moze samo lambata da a skape!

Iiii zeznata grupa. Ic ne se znae kako ke zavrsi. Ali sepak aj:
1. Germanija
2.Srbija/Gana/Avstralija
3.Srbija/Gana/Avstralija
4.Srbija/Gana/Avstralija
Ipak mislam deka Germanija ke ide u 1/8 finale so sigurnost, no od drugite tri vrska neam koj kako ke zavrsi.

Германија каков и да има состав, секогаш игра добро на големите натпреварувања, така што не би требало да имаат проблем со пласманот. За второ место давам мала предност на Србија во однос на Гана. Србите имаат одлични играчи на секоја позиција и може да бидат изненадување на ова првенство.

Баш интересна група, сеедно ќе ми е кој ќе продолжи, екипите се +- тука така, ќе биде добро за гледање

Објавени се играчите кои ќе патуваат за Германија?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom