Група Ц (Англија, САД, Алжир, Словенија)

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кој е сега прв, а кој втор?

Нека се засрами Англија со вакви играчи да се брани од Словенија! не заслужија осмина финале во никој случај!

Aнглија со ова ке е втора, изводливо е Германија - Англија да ги гледаме у осмина финале, епик дуел ќе е.

АМЕРИКААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!

Уф ама се јаки а :D

А и Англија ми оди натаму, супер остварување!

Цццццццццццццц МРШИ НЕВИДЕНИ и англија и америка.....Англичаниве треба да се засрамат...цела репрезентација им игра во Премиер-лигата и на крај 2 минутии чуваа топка против една Словенија.

Жал ми падна за Словенциве, баш сакав тие да одат понатаму. :(

Цццццццццццццц МРШИ НЕВИДЕНИ и англија и америка.....Англичаниве треба да се засрамат...цела репрезентација им игра во Премиер-лигата и на крај 2 минутии чуваа топка против една Словенија.

На Словенија повеќе би ја болело ако го прочитаат твојот коментар, кој е доста понижувачки и потценувачки за Словенците, кои сепак, се покажаа во добро светло.

Добро е Англија 2000 ја имав 1 и 1000 1-1.
Иначе на крај што се бранеа не им личи ама тоа е Италијан стајл :)

Сепак Америка заслужила да оди.Нели чист гол им поништиле со Словенија..

А баш сакав словенците да поминат:(((.
Донован во 91 минута....
Нека им е честито.

Се извлекоа овие англискиве педерчиња на среќа.Да даде господ од осмина финале подалеку да не одат.

Добро е..Англија иде понатаму...ќе беше штета да не поминеа група! За Словенците и мене ми е жал..али правдата е задоволена за тоа што чист гол и поништија на Америка со Словенија!
Еве го голот на Англија:
Словенија - Англија 0:1 World Cup 2010
http://mesto.com.mk/video/G8ROG1MWNGD6/%D0%A1%D0%BB%D0%BE%D0%B2%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D1%98%D0%B0--%D0%90%D0%BD%D0%B3%D0%BB%D0%B8%D1%98%D0%B0-01-World-Cup-2010

Ја гледав САД - Алжир цела утакмица. Американците заслужено одат понатаму, покажаја добра игра и имаја многу повеќе шанси од Алжир кои цело второ полувреме се бранеа. Да завршеше 0-0 ќе беше неправедно спрема САД.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom