Група Ц (Англија, САД, Алжир, Словенија)

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Сакам понатаму да одат Словенија и САД, како и да е, ќе биде жестоко денес. :)

Англија нема да тепа.:wink:

Сакам Англија и Сад да одат понатаму за да биде интересно.....сепак Англија со онаа игра тешко дека ќе можи да ја помини групава....Сад мислам дека ќе обезбеди пласман супер изигра со Словенија така да Алжир не се некој фаворити и мислам дека ќе ги победи.....

Дечки, how soon we forget? Со каква игра Интер ја помина групата во ЛШ, за да стане шампион?

Денес, Словенија оди курбан (за жал), а Англија оди понатаму.
Потоа, по методот на фудбалски конспирации, патот до титулата е ширум отворен, и според мене 70 проценти тие ќе бидат први.

^^

Во потполност се слагам еј...ич не сакам Словенија да отпадне ама ај,ќе одат курбан за жал ко што викаш ти.

читав некаде во англискиве медиуми една колумна... и колумнистот совршен крај имаше избрано на колумната....
ENGLAND GO BIG OR GO HOME!!!!

Англија и САД ќе бидат на прво и второ место, Словенците нема да издржат, доста им се 2 бода.

Англија и САД ќе бидат на прво и второ место, Словенците нема да издржат, доста им се 2 бода.

Им треба Среќко Катанец за да поминат во групите:pos2::pos2:.
Ај Англија да ги згази денеска некако ме нервираат Словенците.

Ај англија што се тапа сега за сега, се. Ама капело ќе ја нареди работата, осеќам, па и со сила ќе победат.
Не се ова петлите од франција што не знаат да ебат...:icon_lol:

Очекувам победа на Англија од 1-0 и победа на САД од 2-0 и со тоа Англија и САД да продолжат понатаму и да чекаат противници меѓу Гана Германија и Србија.

Сакам Англија да ги исплеска Словенциве,да пројдат фаворитите да гледаме интересен фудбал во елиминациската фаза а не Словенија,Гана или Швајцарија да ги гледам.
Типувам 3-1 за Англија :)

ги пишав Англија , Сад, Србија и Германија за 500ка :tv:

Ќе мора да се разбуди Руни денес ако сакаат Енглезиве да видат осмина-финале.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom