Група А (Јужна Африка, Мексико, Уругвај, Франција)

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Јужна Африка и Уругвај идат понатаму 100%.......

Оваа група е најнеизвесна група освен Јужна Африка ако се домаќини сепак мислам нема каде даље. Франција игра слабо така да ништо чудно и ако би испаднале со што мислам некако ќе поминат групи.
Јужна Африка нигде нема да иде џабе ја форсирате сите:smir:

Оваа група е најнеизвесна група освен Јужна Африка ако се домаќини сепак мислам нема каде даље. Франција игра слабо така да ништо чудно и ако би испаднале со што мислам некако ќе поминат групи.
Јужна Африка нигде нема да иде џабе ја форсирате сите:smir:

Бегај бе таму, ни го уништивте Бензема вие од Реал и ради вас не е ни повикан па после Франција била слаба... :) Се шалам бе, вакво дрво од селектор немала ни ќе има некоја селекција, вклучувајќи ја тука и Азербејџан. :kesa:

Бегај бе таму, ни го уништивте Бензема вие од Реал и ради вас не е ни повикан па после Франција била слаба... :) Се шалам бе, вакво дрво од селектор немала ни ќе има некоја селекција, вклучувајќи ја тука и Азербејџан. :kesa:
Ма не го зел Бензема зашто неможеле со Анри да играат двајцата незнам со какви знаци хороскопски во шпицот!!!
Дур имаме клептоман со хороскопски знаци што составува една од најсилните селекции никогаш не сум видел!

GO URUGUAY GO!

Мои фаворити после Италија, Уругвај.
Имаат солиден состав и спремни се да се соочат со секого. Се ми мириса дека Франција ќе извиси у групава.

1. Уругвај
2. Јужна Африка
3. Франција
4. Мексико

Па нормално дека Франција ќе извиси.....а Мексиканцине и тие се опасни .... како и да е оваа група ќе биде интересна.....

хах ќе извисела Франција хаха :tv:

Оти да не.....изиграа слабо на Европското 2008....во СП влегоја на нечесен начин......и неможеа една Ирска ферски да ја победат....
Јас мислам дека нема да ја поминат групата.....

Ма не го зел Бензема зашто неможеле со Анри да играат двајцата незнам со какви знаци хороскопски во шпицот!!!
Дур имаме клептоман со хороскопски знаци што составува една од најсилните селекции никогаш не сум видел!

Не се секирај,после светсково,ќе му удриме клоца,доаѓа Блан ... се надевам и знам дека е подобар од овој дебилов..

--- надополнето ---

Јас уште на почетокот одма штом ја видов групата кажав.... Ј.Африка и Франција ( ако успее ) одат понатаму!

Абе каква Ј.Африка..ги гледав на пријателски против Бугариве,абер немаат,една акција незнаат да сврзат...
едино ако судиите нешто им помогнат,или имаат среќа у г'з :)

Јужна Африка и Уругвај идат понатаму 100%.......

Јужна Африка и Уругвај понатаму 100% ?? што збориш бе човече???Франција оваа година ако не покаже нешто поише никад нема да покаже...А втор е Мексико....

--- надополнето ---

Ауу Мексиканциве дрвциња .. ја незнам кој нив ги пушти на светско ............

Доста се добри незнам зошто гледате на пријателска....

Јужна Африка и Уругвај понатаму 100% ?? што збориш бе човече???Франција оваа година ако не покаже нешто поише никад нема да покаже...А втор е Мексико....

--- надополнето ---

Доста се добри незнам зошто гледате на пријателска....

Памтите ли како ја игнорираа Франција и 2006 во Германија,после катастрофата во Јапонија и Кореја... 90 % беа убедени дека нема ни група да помине... а стигна до финале :)

Ауу Мексиканциве дрвциња .. ја незнам кој нив ги пушти на светско ............

Мексико-Италија 2-1, што викаш сега :tv:
Солидни подготовки за Мексико, и повеќето од нив одиграни без најдобриот Гвардадо. Очекувам да се помине групата, но сепак ќе биде многу интересно. Вива Мексико!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom