Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оваа група е најнеизвесна група освен Јужна Африка ако се домаќини сепак мислам нема каде даље. Франција игра слабо така да ништо чудно и ако би испаднале со што мислам некако ќе поминат групи.
Јужна Африка нигде нема да иде џабе ја форсирате сите:smir:
Ма не го зел Бензема зашто неможеле со Анри да играат двајцата незнам со какви знаци хороскопски во шпицот!!!Бегај бе таму, ни го уништивте Бензема вие од Реал и ради вас не е ни повикан па после Франција била слаба...Се шалам бе, вакво дрво од селектор немала ни ќе има некоја селекција, вклучувајќи ја тука и Азербејџан. :kesa:
Диара нема да игра на СП.
http://www.fifa.com/worldcup/news/newsid=1215918/index.html#frances+diarra+ruled+finals
хах ќе извисела Франција хаха :tv:
Ма не го зел Бензема зашто неможеле со Анри да играат двајцата незнам со какви знаци хороскопски во шпицот!!!
Дур имаме клептоман со хороскопски знаци што составува една од најсилните селекции никогаш не сум видел!
Јас уште на почетокот одма штом ја видов групата кажав.... Ј.Африка и Франција ( ако успее ) одат понатаму!
Јужна Африка и Уругвај идат понатаму 100%.......
Ауу Мексиканциве дрвциња .. ја незнам кој нив ги пушти на светско ............
Јужна Африка и Уругвај понатаму 100% ?? што збориш бе човече???Франција оваа година ако не покаже нешто поише никад нема да покаже...А втор е Мексико....
--- надополнето ---
Доста се добри незнам зошто гледате на пријателска....
Ауу Мексиканциве дрвциња .. ја незнам кој нив ги пушти на светско ............