Jessica Alba

• Креатор на темата Креатор на темата ^Capo^
  • Време на започнување Време на започнување
Прекрасната Џесика Алба изјавила дека е едно најобично и најдосадно девојче. Наспроти нејзиниот прекрасен изглед, Џес за себе тврди дека е многу глупаво тоа што неа ја задоволува најобично шетање на кучето.

Премногу сум традиционална, домашна и досадна личност. А во последно време ме нервира тоа што сите ме гледаат само како еден сексуален предмет - изјавила прекрасната Алба.

Доволно ми е од улоги кои ме понижуваат. Сега сакам да глумам како некое добро и слатко девојче кое верува во љубов или нешто слично - кажала Џес:kez:

Ubava mi e,znae interesno da se obleci..ama nekogas ko ke opni nesto,muva ne ja lazi :pos:

МТV во понеделник објави дека сексипилната Џесика Алба ќе ја има главната улога во водењето на MTV Music Awards 2006.

Ѕвездата од големите и малите екрани, освен што ќе се нагости со доделување на наградите, дури и таа сама остварила три номинации, помеѓу останатите и за најсекси изведба во филмот "Sin City".

- Талентирана, паметна и духовита Алба до сега е една од најубавите и најжешките глумици и поради тоа таа е избрана како совршена за водителка на МТV музичките награди - рече Кристина Норман, претседателката на МТV, пренесува Comingsoon.

Ima daleku poubavi nasekade no vi holivud tipkata e dobro osvezuvanje.

NEMA STO EDNA OD NAJJAKITE CURI NA ZEMJATA ALAL DA TI E ZA TEMAVA
jesica_wall3-sml.jpg

Sto da se kaze osven deka e edna od najubavite i najseksi zenski vo momentov vo cel svet.

ova e CUDO na majkata priroda vakva devojka nema da se rodi poveke, stvarno e premnogu slatka i ubava!!!

Odli4na e. Preubava i super glumi. Iam gleano nekolku filmovi so nea. Extra e

Дека е убава,убава е ама имаше номинација за златна малина како најлоша актерка у филмот фантастичната четворка

nemam zborovi............MNOGU E DOBRA!!!!!!!!!!! :sekss:

Се се содржи во насловот Џесика рулззззз :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom