Што би промениле во вашите училишта/факултети?

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Jakov напиша:
Воуууу, девојче/дечко(што и да си). Кај си растено бе....ццццц
Као Шлаки си ...уште форум за стари лица да побараше...:pos: :pos: :pos:

ne razbravi ni zbor od toa so sakase da mi go kazes! mislam..daj izjasni se vo vrska so temata!

eci^^^ напиша:
starite profesori pod itno treba da idat vo penzija!lugeto se mentalni veke,ne mozat da se kacuvaat po skalite,edvaj zborat a koga ke kazat nesto site begaat na distanca...definitivno starite profesori treba da se odmorat veke ednas!!

БРАВО!!! Ха ха ха ха....

Direktorot_so negoviot gzolizacki tim

stolcinja ubavi kako prvo zs site se trinozni pa po nekoj lcd ekran kako nadgledno sredstvo pa kompjuter vo sekoja ucilna i taka

A dali imate idei za promena t.e voveduvanje nekakvi noviteti vo nastavata. Znam deka ne sme strucni no ete vaka laicki sedejki u klupa valjda nesto vi paga na pamet kako idea.

Хмм сега за сега ништо можеби побрзо бифето да ни го направат:pos2:

скалите премногу се лизгави

Пристапноста на матерјалите за учење. Пошто сум студент знам како е кога ќе го прошетам цело Скопје или ке се јурцам со колеги по цели денови за матерјали. Не кај сите професори има скрипти.

epa jas vo ucilisteto kade sto ucam bi renovirala bas se........Inace ucam vo sv.kliment ohridski(ohrid)i tie sto ucat tamu znaat kakvo e....(raspadnato e celo)inace ova godina se navrsuvaat 100 godini od negovata izgradba pa sega zamislete kakvo :uvo: e..:S

Да забранат деца на вработени* во училиштата да учат во истото училиште. Под итно!!!:salut:

*не се подразбира чистачки, домаќин, хаусмајстор, обезбеџење и сл.

Да можам ке ја сменам директорката, оти се ме пушта да и купам нешто за јадење.

1 da se namalat predmetite
2 da nema tolku testovi i isprasuvaja tuku na edno trimesecije test po site predmeti i sto izvadis toa a ne sekoj cas ajde stani da mi raskazis poslednatta lekcija
3 i da se namali vremetraenjeto na casovite po 45 min e mnogu spored mene.

no najdobro bi bilo da se uci toa sto e potrebno, a ne se si sesto. No toa e toa i ke si trpime!!!

pa bi go smenila ona so redovnost kakva vrska ima dali si redoven ili ne na fakultet so tvoeto znaenje i oceni kazi mi ziti boga:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom