- Член од
- 16 април 2010
- Мислења
- 2.558
- Поени од реакции
- 1.503
имаше само ОБИД за киднапирање на 3 деца во село Свиларе Општина Сарај- Alsat M
Кога тоа? Немам слушнато.
Текст некој дај:smir:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
имаше само ОБИД за киднапирање на 3 деца во село Свиларе Општина Сарај- Alsat M
еве ти текст преведи само на транслате:smir:Кога тоа? Немам слушнато.
Текст некој дај:smir:
Барем Алфите малце да поработат.
pred edna godina od drzavnata bolnica vo skopje na sred bel den bese kidnapiran cicko mi i nikoj od bolnicata dva dena ne sakase da ni kaze sto se slucilo pa morase da plateme 2000 evra na poranesni pripadnici od EBR koj sto na malku pogrub nacin ja dobile informacijata deka e kidnapiran pred dva dena.koga posle prijavivme vo policija ni rekoa za da se zabrza istragata treba da se podmacka. istata vecer ni javija vo dva po polnoc deka se najdeni dvajca na bit pazar i deka edniot e prazen a drugiot e ziv. koga pojdovme vstanica preplaseni i go vidovme deka cickomi e ziv, a drugiot bil rom sto mu gi izvadil organite.site bevme srecni sto bese ziv no i se prasuvavme zosto nego go ostavile ziv a drugiov go ispraznale. koga mu zedoa krv za da go ispitaat mu otkrija hepatit B po sto i nam i na policijata im stana jasno zosto e ostaven ziv. znaci ovie sigurno gi vodat vo nekoja klinika kade sto gi ispituvaat prvo, sto znaci ima i doktori, hirurzi, laboranti, prava klinika.
ova treba da go dades vo vesnik
pred edna godina od drzavnata bolnica vo skopje na sred bel den bese kidnapiran cicko mi i nikoj od bolnicata dva dena ne sakase da ni kaze sto se slucilo pa morase da plateme 2000 evra na poranesni pripadnici od EBR koj sto na malku pogrub nacin ja dobile informacijata deka e kidnapiran pred dva dena.koga posle prijavivme vo policija ni rekoa za da se zabrza istragata treba da se podmacka. istata vecer ni javija vo dva po polnoc deka se najdeni dvajca na bit pazar i deka edniot e prazen a drugiot e ziv. koga pojdovme vstanica preplaseni i go vidovme deka cickomi e ziv, a drugiot bil rom sto mu gi izvadil organite.site bevme srecni sto bese ziv no i se prasuvavme zosto nego go ostavile ziv a drugiov go ispraznale. koga mu zedoa krv za da go ispitaat mu otkrija hepatit B po sto i nam i na policijata im stana jasno zosto e ostaven ziv. znaci ovie sigurno gi vodat vo nekoja klinika kade sto gi ispituvaat prvo, sto znaci ima i doktori, hirurzi, laboranti, prava klinika.
pa i da go dades vo vesnik neznam dali nekoj bi go objavil toa, ne se toa obicni lugje, sigurno oni si imaat vrski tamu gore. pa prazen covek da najdes na sred bit pazar vo kontinjer i na nieden medium da nema informacija za toa e nevozmozno.ne deka ne znaat tuku dali smejat da objavat.ova treba da go dades vo vesnik
a be batka pa dva dena ne ni kazuvaa sto se slucilo, pojma nemavme. na sreca bratucet mi znaese edni momci negovi poranesni kolegi koi za pari ja dobija informacijata na grub nacin. grujo nisto ne ti moze, MVR ne e sposobno, zatoa tesko na toj sto ke mu se sluci. jas se nadevam deka nekoj ke uspee na delo da gi fati i da im presudi sam:pishtoldzАлооооооо право во полиција за вакви работи, море ако треба лично кај Грујо ќе одиш ! :costumed2
Абе гледаш тука во МКД да бидеш болен од ДИЈАБЕТИС е како да имаш антивирус КАСПЕРСКИ или ЕСЕТ НОД 32 :pos2:Значи ако некој има шеќер во крвта ќе му можат доле само да му го лижат како лижавче![]()
Човек да се плаши да ги остава децата сами да одат во училиште, да не можат децата слободно да си играат во училишниот двор, ЛУЃЕ НАШИТЕ ДЕЦА НЕ СЕ БЕЗБЕДНИ
koga se raboti za pari ne se poznava ni nacija ni boja ni religija, opsto pravilo.АлКаеда, џабе ви е што е здравството у ваши раце, пара си е пара и не гледа религија ни нација. Сиромашните ќе го пијат, Роми ли се каури ли се, се едно.
Ако е истина ова што го збориш, иако сте го нашле човекот (среќа у несреќа, хепатитот) можда сте требале да им се вратите на тие у болница, онака инкогнито...