Рибља Чорба на вечна турнеја во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Iceboy
  • Време на започнување Време на започнување
Безразлика колку пати идат во Македонија, сепак се поминува супер на нивните концерти.

Toa и Павлов го заклучил со песот и сијаличката.

Него, во недостаток на нешто добро и квалитетно, широката раја се задоволува со експанзивниот кичерај и неквалитет. Again, and again, and again.

And, again...

Абе аман до кога со стара слава бендовиве ќе собираат пари и то каде ако не во македонија.
Гледани, прегледани, ПРЕКУ таквото веќе од нив секоја тезгарска свирка тие ја пополнуваат, секој ГОЛЕМ НАСТАН, се викаат РИБЛЈА ЧОРБА, на секоја тезга Бора Чорба:)

Има тема за Чорба посебна, нешо беше као Рибља Чорба на вечна турнеа низ Македонија :pos: Не можам да ја најдам сеа....
Иначе би требало да присуствувам пошо 2-3 години веќе се токмам да им отидам на концерт и никако да отидам. Уште еднаш сакам само да ги слушнам у живо... :)

Јееееј , пак ете гиииииии!

Заеби и Jazz Festival и Pat Metheny....
Чорба му е мајката , секоја година по 3 пати! Абе....

Абе ако идате тука да говорите ова она, ич не доаѓајте, гледајте си таму вас што ве интересира, на мене пример ми се одлични и уште 5 пати да дојдат пак ке одам. Што финтата ако дојдат 5 пати а јас ни еднач не сум бил, па ќе одам, и ајт не говорајте веќе така, досадни сте.

Хм 300 денарчиња, пари не жалам ако има атмосфера за пиење и ако сум ин д муд тој период..

Еве ме и мене онлајн. За „журкава од концерат“ знаев уште поодамна, (ѕирнете тема астрал).
Еве сега ја споив со соодветната тема.

Абре јас сум од Струмица, кој знае каде се наоѓа Скопски Саем во Хала 5,. таму некаде кај Метрополист ми кажаа дека така се вика, ич не знам немам појма некој да ме информире :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom