Рибља Чорба на вечна турнеја во Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Iceboy
  • Време на започнување Време на започнување

Iceboy

Porque somos LOS MEJORES
Член од
23 октомври 2008
Мислења
17.280
Поени од реакции
17.958
Групата Рибља Чорба ќе гостува во велешката дискотека Down Town на 24.04.2010 (сабота) со почетокот од 22:00:):)
Картата ќе чини 100 денари
http://www.facebook.com/event.php?eid=119615798054155&ref=mf

Ќе биде весело:vozbud::vozbud:Цела плата има да си ја оставам таму:vozbud::vozbud::vozbud:

П.С. Само изгледа дека само Бора ќе биде, а не цел бенд

Бидејќи човеков доаѓа во Македонија секојпат коа девојка му има менструација, ја прекрстувам темава во Рибља Чорба на вечна турнеја во Македонија.
Се надевам ве бендисува насловов :pos:

Браво за насловот тончи :)))

4 јуни, настап на Рибља Чорба @ Night Club Milenium, почеток 12:30.. ке биде јако!

Рибља Чорба - Универзалната сала 05.11.2010

Концерт на Рибља Чорба на 5-ти ноември во Скопје

Легендарниот балкански рок бенд Рибља Чорба, со нов надополнет состав, ќе одржи концерт на 5-ти Ноември во Универзална сала во Скопје.
corba1.jpg
Македонската публика ќе има можност, за прв пат, да ги слушне легендите на балканската рок музика, Рибља Чорба, во еден нов невообичаен состав. Настапот на бендот на бината ќе биде надополнет со гудачки оркестар.

Исто така, Рибља Чорба за прв пат ќе настапи во Универзалната сала во Скопје. Таа за овој настан ќе биде соодветно прилагодена, со изваден партер.

Доста со посебни теми за концертите на Рибља Чорба, по 50 годишно ги прави во Македонија. Направете универзална тема.

Свират на забави, крштевки, родендени, дипломски, свадби и други свечености?

Се чудам зошто уште немаат стан во Скопје.

Уфф ми го зема овој пред мене мислењето. Стварно, зашо не се преселат тука? Поише ние ги глеаме него нивните дома (добро, ја ниеднаш не ги глеав али скурчено ми е више да слушам као се напињаат) И да, не ми се ич добри.

Јас само да кажам дека ќе одам во секој случај, пред Тончи да ја затворит темава. :))))))

jas odam op stop, sum bil poveke pati na corba i uste 300 pati da dojde pak ke odam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom