Fifa World Cup 2010

Како што кажа Dovicinski , zlatanovski е дисвалификуван од купов и е избришан од мрежата на хамачи .

На негово место ќе влезе Торпедо ( влези во мрежата, ја имаш на четвртата страна ) .

Adziski нека каже што е проблемот што го нема , барем нека побара да му се одложат мечевите !

Decki za sega mnogu slaba organizacija- razocaran sum, od organizatoite ni traga ni glas.

Ако сме организатори не значи дека треба по цел ден да седиме пред PC и да посматраме све што се случува во темава !

Филип... те чекав на хамачи од 20:00 до 01:30... тебе те немаше...

кажи кога да ја изиграме

sranje ste ne sam tataglija neznam zasto sakate da me trgnete ali nema veze valjda nesto ne vi se svidi

kako da vi dokazu deka ne sam tataglia?

a toj sto sam ispcuvaja ispcuva zatoj i on mene me ispcuva vika nesto ke mi ga haknaja pc au au imam sliku imam dokaz deka sam tepaja necete da prifatite ne ni znaete koj sam samo nagadjate

mislite deka sam tataglija zatoj sto on ve e pcuvaja isto kako sto ja ovoga nikolu znam ga decka drugar mi e ali ne sam tataglia

Denes cel den ke sum online protivnicite koga mozat neka se vklucat da izigrame.

sranje ste ne sam tataglija neznam zasto sakate da me trgnete ali nema veze valjda nesto ne vi se svidi

kako da vi dokazu deka ne sam tataglia?

a toj sto sam ispcuvaja ispcuva zatoj i on mene me ispcuva vika nesto ke mi ga haknaja pc au au imam sliku imam dokaz deka sam tepaja necete da prifatite ne ni znaete koj sam samo nagadjate

mislite deka sam tataglija zatoj sto on ve e pcuvaja isto kako sto ja ovoga nikolu znam ga decka drugar mi e ali ne sam tataglia

Dobro zasto e izbacen deckovo stvarno ne mi e jasno???

Ni 1 post ne vidov ni dokaz ni nisto poradi sto treba da e izbrkan!!!

Poradi losa internet vrska tija sto treba da izigraat so mene gi zamoluvam toa da go napravime vo ponedelnik pozz

Teufelchen - goodlife_filipsis 4-2

Натпреварите од Adziski се одложуваат поради негово барање .

Да се изиграат најдоцна до Среда !

Зеленобел,дојди да изиграме оти уште малце ќе има прекин на форумот!

6oolmg.jpg

Znaci Nikola igrase i so mene so Brazil taka da mnogu logicno da igra i protiv Zlatanovski so brazil

Ps od kade na kade dokazi deka Zlatanovski e Tataglija ????

Mislam deka deckoto e ne ferski isfrlen taka sto jas licno mislam i sakam da bide vraten posto ne gledam pricina da bide isfrlen!!!

ај на мое место нека флезе Савен Јувентус.... се извинувам, но не можам да играм на ваква графика, ми сецка:(

Поздрав..:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom