Ipsissimus
P.I.
Им фали Миле...Geat a room you two
Гугл транслејт:
добиете соба вие двајца
dobiete soba vie dvajca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Им фали Миле...Geat a room you two
Гугл транслејт:
добиете соба вие двајца
dobiete soba vie dvajca
Им фали Миле...
Браво.Нам никој не ни фали, го имаме Исус во срцето.
![]()
А беше довлечкан од Теозофското друштво да биде „новиот месија“, Учителот, под палката на Ани Бесант... ама се повлече човеков, виде што е што...
Сум ја слушал приказната....секако има негативен импакт кон него....на некој начин. Иначе у реду е, и ако го прочиташ текстот од Ошо и она од Алан ќе му ги најдеш пропустите.А беше довлечкан од Теозофското друштво да биде „новиот месија“, Учителот, под палката на Ани Бесант... ама се повлече човеков, виде што е што...
Не може да се оди против струјата која го турка светот...
И другиот кришнамурти е интересен.. антигуру.... туку набрзака... теософијата...Сум ја слушал приказната....секако има негативен импакт кон него....на некој начин. Иначе у реду е, и ако го прочиташ текстот од Ошо и она од Алан ќе му ги најдеш пропустите.
Ани Бесант....не сум читал ништо, знам дека е поврзана со теозофите и е основа на Њу Ејџот. Се мислев дека е поврзана со Алистер Кроули некако преку сите тие конекции на тајни друштва.
Имаше она некое учење со зраци некои....имплементирано и видоизменето е у Њу Ејџот мислам, со сите тие приказни таму....не сум у тек
Струјата.....спиритуална е или механичка?
Па мислам...Боди,како се дрзнуваш да даваш вакви изјави?Се мислев дека е поврзана со Алистер Кроули некако преку сите тие конекции на тајни друштва.
Хепта колку вашиот гностицизам е поврзан со луциферијанството?
Ама не ми се смеј, хепта сакаше дискусија, мислев побрзо да дојдеме до проблемот...
Трансхуманизмот е правецот на њу врлд ордерот, AI+квантни компјутери. и луѓето ќе бидат потребни може да се одржуваат вециња и по некој ритуалИ другиот кришнамурти е интересен.. антигуру.... туку набрзака... теософијата...
Хепта колку вашиот гностицизам е поврзан со луциферијанството?
Љут е, денес,го нема Гурџи,Ама не ми се смеј, хепта сакаше дискусија, мислев побрзо да дојдеме до проблемот...
Трансхуманизмот е правецот на њу врлд ордерот, AI+квантни компјутери. и луѓето ќе бидат потребни може да се одржуваат вециња и по некој ритуал![]()
Сам? Не верувам. Но дека езотеријата и магиката после него не може - е друга сказна....
“Bhikkhu Ananda Metteyya once remarked that Theosophists were rather absurd to call themselves Buddhists, as the Buddhist had no Soul, and the Theosophist, not even content with having one, insisted on possessing seven different kinds.”