Најдобар аларам за будење од сабајле?

• Креатор на темата Креатор на темата Sassy
  • Време на започнување Време на започнување
ама целосната... има тивок почеток и како шо е кај мене со Increasing Ringtone алармот и до крај е ко ќе рикнит FIREEEEEEEEEEEEEEEEE и од патики хахаха

Budilnik mi e telefonot a mi svirat trubi mnogu jako sto mi idat na zivci, ali mora da svirat za mi tekne deka treba da stanam. Ponekogas mnogu me nervira pa sto od mrza za da stanam da go isklucam alarmot, ke go butnam telefonot da padne na zemja za da izleze baterijata... :D

не само што разбудува туку и расонува.. не ми текнува ни за кафе..

не само што разбудува туку и расонува.. не ми текнува ни за кафе..

Ама заебано е то што ќе ти дојде низ прозор да излегуваш или кроз тераса...

Classic Phone рингтон... ме вади од памет:pos2:

ама целосната... има тивок почеток и како шо е кај мене со Increasing Ringtone алармот и до крај е ко ќе рикнит FIREEEEEEEEEEEEEEEEE и од патики хахаха
Верувај ми дека знам како ти е. :pos2:
Пред некоја недела ми беше оваа. Се вадев од памет, како всушност сум влегла таму?!? Нема врска. Ај, самата што се будев, ги будев и сите дома, па морав да го сменам рингтонот.
Си ја ставив, Psycho од СОАД. Разлика голема не гледам помеѓу овие две песни, начинот на кој се будам, но Псајко ми е мерак да ја слушам. :pos2:

Ja Luzer од царот Балашевиќ.
Еве веќе година дена кај што ме буди насабајле и ми пее - ја нисам лузер.
Многу позитивна песна за отсабајле.

Што било од Лејди Гага. Ако лигушење не те изиритира да станеш, не знам што :)

Имам снимено женски глас кој вика СТАНУВАЈ, МАЖОТ МИ СЕ ВРАТИ ОД ПАТ
Одамна се неам смеано ко будала на монитор, орги-нално будење :pos2:

Порано се будев со стар будилник во тенџере (без мајтап) пошто рано идев на работа.
После и сега со мобилниот е лесно...само за будење и ми служи и да ме најдат кај сум.

мајка ми и татко ми, посебно татко ми цела зграда знае дека ме буди! :pos2::pos2:

Мене утре т.е утрово ќе ме буди кој ако не, Лејди ЧКЉ, Гага со најновиот хит, алеандро. :tapp:
Итекако ќе станам, ако не за друго, да ја исклучам песната.

Последниот месец ми е оваа. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom