Фан клуб: Еуромилк Горно Лисиче

• Креатор на темата Креатор на темата prvak
  • Време на започнување Време на започнување
Лисиче-Тиквеш 4-1!
Лисиче се враќа на својот терен и со зголемени амбиции ќе атакува кон првата лига.
Стрелци биле Арслан, Трипуновски, Бујчевски и Османи.
Бујчевски со 8 гола е и најдобар стрелец во лигата.

Пораз во Лисиче, во дербито со Скопје.
Лисиче-Скопје 0-1!
Пораз кој ве враќа светлосни години наназад во борбата за местата кои водат во првата лига...

Пораз во Лисиче, во дербито со Скопје.
Лисиче-Скопје 0-1!
Пораз кој ве враќа светлосни години наназад во борбата за местата кои водат во првата лига...
Alo braco go vodi klubot ovaa sezona ke paga krv do kolena za 1 liga 6 klubovi se vo 3 boda razlika vtorata polusezona ke presudi koj ima poveke pari da kupi utakmici ke vlezi 1 liga oti so igrackiot kadar site se corba !

Alo braco go vodi klubot ovaa sezona ke paga krv do kolena za 1 liga 6 klubovi se vo 3 boda razlika vtorata polusezona ke presudi koj ima poveke pari da kupi utakmici ke vlezi 1 liga oti so igrackiot kadar site se corba !
Знам многу добро кој го води и како го води Лисиче...
Многу е лош квалитетот на екипиве од втора лига годинава. Одамна немало толкава разлика во квалитетот на екипите од прва и од втора лига.
Лисиче ги зема неколку од стандардните играчи на Вардар од лани, и очекував многу подобра да игра. Али покажаа само дека нивниот квалитет е далеку од прволигашкиот. Како само успеаа да заиграат за Вардар па дури и едниот од нив сда е капитен :eek:
На кое ниво сме биле у пм...:oops:
Оваа екипа на Треска, дури мислам дека е и послаба од ланската, а сепак е во први 4...
Лани Скопје во иастиов тим играше во прва лига, сега се само без Кировски и едвај победуваат...
Дрита нема да изсдржи долго, Тиквеш нема амбиции, а за мене најголем фаворит е Миравци :D
Миравци прв, Скопје втор (ако не почнат да местат), а за бараж би се бореле Треска, Пелистер па и Лисиче...
Шро знаеш, за една недела може се да се смени тука. Може да им прдне и на Руфеја да влагаат, ништо не се знае во втора лига :D

која е функцијата на тица у клубот?Цело време си мислев дека он го држи..од кај ова брацо :)

Губите Недела од нас .. Бујчевски овој од кај нас е шо играше ?

Значи вака гледам се расправате на кој е клубот...клубот е на газдата на Еуромилк(фабриката)Сребренов,а син му на газдата игра во првиот тим Стефан Сребренов незнам кој го знае,а Тица btw му е чичко доаѓа како нешто како косопственик нормално има акции во клубот,а Брацо е само инвеститор!

Знаеме вајда кој е тица:D мислам дека он е сопственик на клубот,е сеа можда не официјално али знам дека он го крена клубот уште у 3та лига или кај и да играше..а овој Сребренов вајда е као финансер нешто..Слична ситуација е и у Ѓорче мислам со Копчар.

Знаеме вајда кој е тица:D мислам дека он е сопственик на клубот,е сеа можда не официјално али знам дека он го крена клубот уште у 3та лига или кај и да играше..а овој Сребренов вајда е као финансер нешто..Слична ситуација е и у Ѓорче мислам со Копчар.
Тица и Сребренов се соработници на повеќе полиња од животот.
Тица одамна го води клубот, Сребренов е како главен спонзор со неговиот Еуромилк.
Брацо веќе неколку години помага во клубот. Он и Еуромилк се заедно од малку поодамна, кога и двајцата беа во Тетекс.
Бидејќи Брацо остана без Вардар, сега Лисиче му е прв клуб, али си има свои удели и во други клубови во моментов;)

PELISTER - EUROMILK 0:1
naredna Nedela so Vlazerimi doma, treba da bide lesen zalak,no nikogas ne treba da se potcenuva. pozzz

EUROMILK - POBEDA 1:0 - NE SUM U SK NEMOZEV DA JA GLEDAM AMA SLUSNAV DEKA 2 PENALA IMALO ZA LISICE EDEN PROMASIL TRIPUNOVSKI DRUGIOT GO DAL

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom