Мување на прв поглед

• Креатор на темата Креатор на темата nikola_kico
  • Време на започнување Време на започнување
se desava se desava...najcesto se desava taka :)

iskreno mi se ima sluceno..ustvari ne bas na prv pogled,ali na nekoj nareden....inace stvarno ne mi se sviga poso nema niso vo toa,samo praznina i necij jazik!neznam kako nekoj uziva vo toa so ke se smuva so 5-6 vo edna vecer be!stvarno ne mi e jasno!Jas sum protiv toa DEFINITIVNO!

Ја немам ни жену ни домачицу
:(
nikola_kico напиша:
JAS BI SUM SE SOGLASIL ZA TOA,,MUVANE NA PRV POGLED,,BIDEKI POVEJKE PATI MI SE IMA SLUCENO,PRV PAT DA SE VIDIME I PO ZAPOZNAVANE DA SE SMUVAME.SE NADEVAM DEKA TOA SE SLUCUVA KAJ POVEJKE OD VAS.POZNAVAM MNOGU DRUGARI NA KOI MI SE SLUCUVA OVA,POSLE ZAPOZNAVANE MUVANE.
ах киле киле... што ќе се прај со правописов твој...
..
Што е до темава... убава работа мување одма, ама не и после 19-20 години, веќе во таа возраст личноста треба да се има карактерно оформено, и нормално една сериозна врска на која ќе го посвети своето внимание.

muv,muv, muuuuvanje

E, mnogu se slagam so THA BITCH, ako treba denes i sto pati ke go sretnam, ama ednas do vecer ke go smuvam. Toa ti e cela mala tehnika na zaveduvanje, najubavo nesto na svet sto postoelo i ke postoi od pamtivek. A za tugiot jazik vo usnata suplina, odlucuva samo sopstvenikot na usnata suplina. Nesto sto go sakas isto kolku i muvanata strana ako si ti muvatorot, voopsto ne treba potoa da go cuvstvuvas kako iskoristenost. Vsusnost ili sakas da se muvas ili neznaes i ne sakas da se muvas. Sekoj mlad ,zdrav, prav, zgoden, intelegenten i sloboden mlad covek koga izleguva pomisluva kako mozebi bas taa vecer ke si ja proba srekata, zalosno e da vlezes vo nekoj lokal diskoteka ili noken klub a nikoj da ne se zavrti, ili pak da ne te pogledne. Vo prirodata na covekot e da bide ekstroverten svrten prema nadvor, da gi vospriema znacite ,simbolite , skrienite poraki .

Најчесто не, ама се случувало. Ако сакам со типот ќе гледам по секоја цена да го направам тоа .. :icon_lol:

tomsaso напиша:
Што е до темава... убава работа мување одма, ама не и после 19-20 години, веќе во таа возраст личноста треба да се има карактерно оформено, и нормално една сериозна врска на која ќе го посвети своето внимание.

bas koga imas ozbilna vrska najdobro nesto e muvanjeto na prv pogled.Posto ne veruvam deka postoi veren maz a koga vejke e taka poarno toa da go napravi ednas so nekoja koja ja gleda prv pat:kajg:

Абе не сум по мувањето али кога сум пијан незнам ни со која сум ни која ја лапам ни која ја драпам само знам кога ќе се отрезнам ме болат одбразите од многуте шамари што сум ги попил а уште полоше кога ќе ме боли и окото:cug:

The`bItCh напиша:
Најчесто не, ама се случувало. Ако сакам со типот ќе гледам по секоја цена да го направам тоа .. :icon_lol:
Тоа објаснува многу зашто си се потпишала The`bItCh

Ми се има случено мување на прв поглед, ми се има случено после тоа мување да испадне и нешто убаво што траело подолго. Ама во последнно време глеам да избегавам такво нешто некако ми е глупо....

Не видов машко на кое му се нема десено. Нормално и мене ми се случило повеќе пати дури мислам дека и во ова денешно општество тоа е нормално!

betogrozdanov45 напиша:
Не видов машко на кое му се нема десено. Нормално и мене ми се случило повеќе пати дури мислам дека и во ова денешно општество тоа е нормално!

Така некако, само во тој случај каде е убавината во тоа? Нема исчекување, нема возбуда, нема ништо едноставно ... воопшто не сум за таков тек на работите ... со тек на време голи ќе почнат да шетаат луѓето за да не се ни мачат да се соблекуваат кога од прво запознавање ќе се е*ат ... :nesvest:

Јас ја мував Дивне на прв поглед, а таа мене на втор, па се разминавме со погледите и сеуште се бараме. Нели Дивне.
Затоа сме сега засега другари.

divine напиша:
Така некако, само во тој случај каде е убавината во тоа? Нема исчекување, нема возбуда, нема ништо едноставно ... воопшто не сум за таков тек на работите ... со тек на време голи ќе почнат да шетаат луѓето за да не се ни мачат да се соблекуваат кога од прво запознавање ќе се е*ат ... :nesvest:
Добрите моменти се случуваат спонтано,полека...најубавите моменти се случуваат одеднаш :icon_lol:.И ова донекаде е вистина:wub:

pa bas na prviot ne... ali po nekoj drug pogled moze:pipi: ...ina4e do sega mi se nema deseno taka na prv pogled, zapoznavanje i muvanje... ali ako mi e sladok po vtoriot....

Ako e jaka tipka ne mu ga mislam nogo...odma u akcija :je:

pa ... zasto da ne .. koga bi mi se svigala devojkata i jas na nea .. nema nisto loso tuka .. barem ja taka mislam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom