Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
ах киле киле... што ќе се прај со правописов твој...nikola_kico напиша:JAS BI SUM SE SOGLASIL ZA TOA,,MUVANE NA PRV POGLED,,BIDEKI POVEJKE PATI MI SE IMA SLUCENO,PRV PAT DA SE VIDIME I PO ZAPOZNAVANE DA SE SMUVAME.SE NADEVAM DEKA TOA SE SLUCUVA KAJ POVEJKE OD VAS.POZNAVAM MNOGU DRUGARI NA KOI MI SE SLUCUVA OVA,POSLE ZAPOZNAVANE MUVANE.
tomsaso напиша:Што е до темава... убава работа мување одма, ама не и после 19-20 години, веќе во таа возраст личноста треба да се има карактерно оформено, и нормално една сериозна врска на која ќе го посвети своето внимание.
Тоа објаснува многу зашто си се потпишала The`bItChThe`bItCh напиша:Најчесто не, ама се случувало. Ако сакам со типот ќе гледам по секоја цена да го направам тоа ..![]()
betogrozdanov45 напиша:Не видов машко на кое му се нема десено. Нормално и мене ми се случило повеќе пати дури мислам дека и во ова денешно општество тоа е нормално!
Добрите моменти се случуваат спонтано,полека...најубавите моменти се случуваат одеднашdivine напиша:Така некако, само во тој случај каде е убавината во тоа? Нема исчекување, нема возбуда, нема ништо едноставно ... воопшто не сум за таков тек на работите ... со тек на време голи ќе почнат да шетаат луѓето за да не се ни мачат да се соблекуваат кога од прво запознавање ќе се е*ат ... :nesvest: