Kurtlar Vadisi - Долина на волците

• Креатор на темата Креатор на темата The_LiGhT'
  • Време на започнување Време на започнување
абе викаат оваа серија далеку подобра била за разлика од другиве шпански гомна или за разлика од шехерезад.. ај некој нека даде по конкретно објаснување колку епизоди има? за шо се работи.. ја иам 2 3 пати фатено ме радува шо место љубење и лигавење има пуцање и тепање....

абе викаат оваа серија далеку подобра била за разлика од другиве шпански гомна или за разлика од шехерезад.. ај некој нека даде по конкретно објаснување колку епизоди има? за шо се работи.. ја иам 2 3 пати фатено ме радува шо место љубење и лигавење има пуцање и тепање....

Далеку е од такви трагедии...

Се работи за мафијата т.е. подземјето во турција... (тоа е таа долина на волците)... еден од најдобрите полицајци на тајните служби,ке го направат мртов,, ке му направат пластична операција и ке го пуштат во мафијашките кругови,како внук на таткото на мафијата... и така ке се запознае со сите,ке стекне доверба... и то, да не откривам повеќе...

Ova sto ide na A1 ima okolu 100 epizodi ama na A1 gi delat na pola epizodite sto znaci okolu 200, a ova sto ide na Alsat M sega e 75 epizoda a vo Turcija seuste ide premierno sekoja nedela tamu e okolu 85...

Kurtlar_Vadisi_Pusu.jpg

Курташак вадиш пушиш. Многу едноставно :pos2:.

Супер е серијава, бар нема лигавење како во шпанските сапуници.
Сваќам да некој изгледал бар една епизода и да не му се допаѓа, али 90 % од негативните критики што ги прочитав тука се од луѓе кои немаат погледнато ниту пет минути, а серат само заради тоа што е турска и заради тоа што е на а1.

П.С. Чакар е закон, каква фаца еј, секој кажан збор му е комедија

Серијата е супер,само да беше без синхронизација,затоа што со синхронизацијата автоматски се намалува и квалитетот на серијата,а со тоа и гледаноста:toe:

Дали некој ке може да ми прати линкови за симнување на "Долина на волците" .. сите сезони . Фала однапред :smir: А инаце серијава ми се свиѓа ама не ми се чека .. сакам побрзо да ја изгледам :helou:

Серијава е закон

Дали некој ке може да ми прати линкови за симнување на "Долина на волците" .. сите сезони . Фала однапред :smir: А инаце серијава ми се свиѓа ама не ми се чека .. сакам побрзо да ја изгледам :helou:

овде имаш на турски ,каде директно можеш да гледаш

http://www.dizivefilm.com/dizi/kurtlarvadisi-53,5

серијава не мислев да ја гледам али стварно е добра.. можам да гарантирам дека 100% е поразлична од другиве турски или шпански лигавења од типот те сакам ама неможам да бидам со тебе зашо сум ветена дрн дрн дрн..
и дефинитивно чакар им е најдобар! дефинитивно... а го видам него ми доаѓа инспирација да се ваљам од смеење

али малце синхронизацијата им е лоша... мислам дека сепак би било подобро со превод него лис инхронизација. шо викате вие ?

серијава не мислев да ја гледам али стварно е добра.. можам да гарантирам дека 100% е поразлична од другиве турски или шпански лигавења од типот те сакам ама неможам да бидам со тебе зашо сум ветена дрн дрн дрн..
и дефинитивно чакар им е најдобар! дефинитивно... а го видам него ми доаѓа инспирација да се ваљам од смеење

али малце синхронизацијата им е лоша... мислам дека сепак би било подобро со превод него лис инхронизација. шо викате вие ?

Да не беше синхронизацијата, немаше да ти доаѓа инспирација за смеење кога ке го видиш/слушнеш Чакар...:pos2::pos2::pos2: типот што го позајмува гласот е ѕвер,си додава малце,али јако е:vozbud:

сега почнува она вистинското... пресметки меѓу мафијашите ова она... јако ке биде...

... нема плачење и цимолење како во шпанските серии...:vozbud:

да бе така е.. али чакар ке умре бе ... ако умре стварно нема да биде толку смешна серијата.. П.С да се сите како чакарт (синхронизација) ептен ке биде интересен и добар филмов...

да бе така е.. али чакар ке умре бе ... ако умре стварно нема да биде толку смешна серијата.. П.С да се сите како чакарт (синхронизација) ептен ке биде интересен и добар филмов...

Ако се сите како Чакар,ке биде комедија... а тоа небива,ке се изгуби она мафијашкото:pos2::pos2:

како и да е,една од подобрите серии,барем за мене... направена е со мозок,смислени се добри заплети и сл... една од Топ 3 серии,бар за мене:vozbud:

Тоа ефектите од првата епизода ме пресмеаја кога случајно ја пуштив....Зеле пластични пушки од шутка и се пуцаат :pos2:Уште на вода фалеше да се...
Добро бе аман ако правиш серија изнајми барем неколку пушки па пукај со ќорци...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom