Kurtlar Vadisi - Долина на волците

• Креатор на темата Креатор на темата The_LiGhT'
  • Време на започнување Време на започнување
Се надевам дека ќе си ја даваат по ред серијава ко што треба, а не да гледам една сезона сега, друга сезона дури другата година.

Во Турција во четврток 13 септември 2012 започнува новата 7 сезона на Долина на волците - Заседа ...

Во новата сезона(само шо испадна) Мемати е мртов,па фала богу шо ова не е точно и нема да го гледаме вој.

Изгледа ваа новава ќе биде последна сезона. Мемати и главниот на старците ги убија и новиов негативец некако ми изгледа многу опасно и веројатни ќе биде последен.

Нова сезона почнува вечерва на Канал 5, а?
Спојлери во никој случај, ова го кажувам секоја година, така да и оваа важи истото. Знам колку некои сакаат да се пофалат дека се далеку понапред од тоа што се прикажува кај нас, ама ве молам воздржете се.
Пис. :love:

Добро е гласовите останале а Абдуле го земал Тони Михајлоски (мислам Игор беше претходно). Интересно почнува новава сезона и се појавуваат нови ликови...

Во 10 часот почна и заврши,таман штом почна. :confused:
jackie-chan-wtf.png

Не бе........џабе е. Со неписмена телевизија каде ќе одиме :facepalm::tapp: аматери, дебили.............измеѓу рекламите серијата ја даваат. Плус секоја епизода завршува во ниеден момент и тоа со реклами па се враќаат по 10 минути само за да кажат дека е завршена епизодата и што ќе имало во наредната :facepalm::mad:

• Ми се допаѓа
Reactions: ~A~
Ич не ми одговара терминот :( Почесто сум втора смена на работа до 10 тогаш кога почнува. Ништо, не ја загледав оваа сезона (n)

• Ми се допаѓа
Znaci sega merev bez reklamite serijata trae pola cas nekade , pa sramota e ova be !!!!!!!!!

• Ми се допаѓа
Дајте некоја страна за гледање на епизодите. Ми треба за да најдам една музика. Или па уште подобро ако некој ја знае музиката............онаа кога Кара влезе во обвинителството за да го убие Кешифоглу. Ја даваа и кога требаше Ерсои да го убие премиерот во тие куќите таму а и порано ја имаат давано

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom