Македонија - Грција (ватерполо) 7 : 6

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Така е нека ги газат до смрт.:salut:

Имат имат самодоверба, мотивација и самите играчи !

Честито победа!

Многу м исе свиѓаше изјавата на аншиот тренер на крај на натпреварот кога рече дека таму во атина не ги пречекале добро а ние овде сме с епокажале на ниво како што доликува и сме им вратиле со победа во базенот и на крај Пуцајте колку сакате ја и даље држим час хахаах хехехе ги уби со изјавата :helou:

sekoja cest za deckite...Se pokazaa mnogu pogolemi Makedonci od mnogu koi sto se ovde...Odigraa Maski,za niv no i za nas!!A za izjavite sekoja cest...!!!

Збеснаа грците на крајот хехех хахаах :helou: уте пратете весници да видиме како плачат :) Ако тоа на нас ни одговара колју они повеќе галам дигаат толку повеќе ќе се чуе за оваа победа :wink:

Честито победа,браво за момциве:vozbud:

Ај сега квичете дека дечкиве не чинат.

:oeoeoe:

Иако беше мала разликата(само 1 гол, а имавме и повеќе предност) сепак ретко која победа ми била толку слатка и толку сум се радувала!!
Супер играа стварно, и покрај големиот психички притисок(сепак, се работи за `вечен непријател` на секое поле), браво, само нека продолжат со победи!

:oeoeoe:

Тесно било да му се невиди:) Ама затоа победа си е победа, плус штом е над Грците е уште послатка.
Видов дека има пренос на Сител 3 но нашите водеа со 6-3 (ако тоа беше резултатот:) и јас сигурен во нашата победа си сменив канал. Сега гледам сме победиле само со еден гол. Како и да е, се мислам дека разликата е таа што е поради добрососетски односи (нашите не сакале да ги демолираат:)).

Србија ја победи Грција

Абе ен провоцирај, што се нервирам на вакви не знам како да ги кажам. Се свиреше македонска химна, имаше македонско знаме, македоснки симболи, тие луѓе без разлика од каде с епотекло срцето на терен го сотавија за макеоднија се бореа и победија и ја израдуваа македонската јавност и црнци да се нема да ми смета.

Србија ја победи Грција
Може ќе сакаш да им објасниш на Французите дека немаат победено на светско и европско во фудбал и дека тоа Алжир е шампион...
Важно е победа во наше име, и мислам дека не се само Срби туку има и Хрват и Црногорци.

Браво ,браво ,браво....
:vozbud:

Нормално дека сум горд што МАКЕДОНСКИОТ ватерполо тим го победи грчкиот, но не е целосно чувството кога знаеме дека повеќето играчи не се Македонци.

ЗНачи како може да не разбираш дека кога некој се бори под македонско знаме е веќе македонец? Па тоа е најгоелм христијански потег, да на некој твој билизок помал брат да го наречам му помогнеш да го победи вековниот непријател нели е тоа големо дело што го направија ватерполистите за нас? па гледај како се радуваа на крај како да с еони македонци, па така не се радуваа луѓето на трибините :helou:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom