Македонија - Грција (ватерполо) 7 : 6

• Креатор на темата Креатор на темата Supervisor
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
:vozbud:
watermarkz.jpg

Повеќе слики овде
http://www.makfax.com.mk/photo/502

Интересен натпревар... нека им е честито победата на нашите, мило ми е што првата победа ја имат врз Грчка :)

Има...само ова го најдов, ако најдете друго, ставете го.

Грее ме видеото :vozbud::vozbud:

Интересен натпревар... нека им е честито победата на нашите, мило ми е што првата победа ја имат врз Грчка :)

Ај да се надеваме дека ова е прва од многуте шо треба да следуват :wink:

сепак мислам дека грците ни попуштија за да имаме и ние уште некој бод во табелата.. сепак браво за победата..

Колку треба да си глуп за да напишеш нешто вакво :tapp:
Од кои причини би ни пуштиле???
Можеби поради тоа што нашите земји се во дипломатска војна или пак можеби зашто имаат "сигурен" пласман во понатамошните борби :tapp::tapp:

Како што кажав немаат сигурно второ место, со поразот од нас сега ќе треба да решаваат во дуелот со Хрватска за да останат втори во спротивно Русија би била втора и би продолжила со Хрватска понатаму.

хахаахах

watermark

Праќајте ги сликите на сите форуми имаме сега со што да ги нервираме грците :vozbud::vozbud::vozbud:

Ај една информација, претпоставувам како љубители на ватерполото знаете, кога работи олимписки и дали се грее водата ?

За 13 години пливање го немам видено Олимписки светнат онака :pos2:

Друже, со базените кај нас не си на сигурно, денес ако се грее не значи дека утре исто така ќе се грее :D

Свака част, јес да нашава репрезентација е трета постава на Србија :pipi:

Па речете нешто лошо.

Заедно со oваа :))))
27253_1363675926199_1060623787_1076057_2708963_n.jpg

Налик на стадион одлична фотка.
Знамето и официјално влезе во спортска историја. Од Вараждин на СП во Хрватска преку Полска на баскет и сега повторно на домашен терен!

Свака част, јес да нашава репрезентација е трета постава на Србија :pipi:

Па речете нешто лошо.

И шеста постава нека биде, се додека играат под Македонски национални симболи ич куре не ми чуе.

П.С. Голманот ни е ЅВЕРОТИЊА!!!

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom