Одгледување јагоди

• Креатор на темата Креатор на темата The One
  • Време на започнување Време на започнување

The One

Оној шо ќутит а све знајт
Член од
16 март 2008
Мислења
189
Поени од реакции
39
Ako ima nekoj koj sto se zanimava so ovoj biznis t.e. so odgleduvanje na jagodi,ako moze da mi objasni kako odi plasmanot na jagodi kaj nas i vo stranstvo i ako ima nekoja literatura da mi ja posoci posto sakam da pocnam da se zanimavam so odgleduvanje na jagodi.
Isto sakam da prasam kolku e dobro da se zapocne so odgleduvanje na jagodi od vidot mesecari.
odnapred fala

Ako ima nekoj koj sto se zanimava so ovoj biznis t.e. so odgleduvanje na jagodi,ako moze da mi objasni kako odi plasmanot na jagodi kaj nas i vo stranstvo i ako ima nekoja literatura da mi ja posoci posto sakam da pocnam da se zanimavam so odgleduvanje na jagodi.
Isto sakam da prasam kolku e dobro da se zapocne so odgleduvanje na jagodi od vidot mesecari.
odnapred fala
apslotuno dobra ideja :)nema da pogreshis ako pocnes so odgleduvanje na jagodi.

Идејата е одлична но на телевизија веќе ја обработуваат оваа тема и навистина сите одгледувачи се задоволни ( и на ХТВ исто така).:smir::smir::smir::smir::smir:

Има потполно иста тема на форумов. Има доста разговарано и мислам дека е реализирана од еден тип кој беше доста заинтересиран. Но го нема да се јави на форумов и да каже како му испадна бизнисот. И мене доста многу ме интересира оваа тема. На сајтот на државниот завод за статистика имаше податоци за сите земјоделски производи и мислам дека откупната цена беше 60 ден за килограм, но и дека таа цена била најниска во последните 5 години.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom