Ilumious
Патник, педер, поет, администратор, масон
Сите мобилни се кинески ги има секаде ај види добро одназад на мобилниот кој го користиш дали ти пишува дека е направен во Кина ?![]()
Не.

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сите мобилни се кинески ги има секаде ај види добро одназад на мобилниот кој го користиш дали ти пишува дека е направен во Кина ?![]()
Бев заинтересиран за iPhone.
Па што мислите?
Не:nenene:, не:nenene:, не:nenene:.Сите мобилни се кинески ги има секаде ај види добро одназад на мобилниот кој го користиш дали ти пишува дека е направен во Кина ?![]()
лол ,не ми е кинески , не пишува ништо од одназад .. дај не заебавај ... да не во оне и во т-мобиле ке продават кинески .. дај не заебавај..![]()
Што подразбираш под тоа не го бива?ја имам кинески iphone, и за ништо не го бидуе и го чувам у фиока.немој да се зезнеш такво нешто да купуеш.
Какво мислење имате за кинеските телефони и зошто?
Абе не ми треба мене исти таботи баш да бида во исти со софтвер него да не ми се расипе.. за една две неделиЗависи од која гледна точка. Ако ја споредуваш копијата со оригиналот во перформанси ќе се разочараш, а ако ги споредуваш во однос на цената ти се исплаќа да го купиш.
Абе не ми треба мене исти таботи баш да бида во исти со софтвер него да не ми се расипе.. за една две недели
бар да трае
2-3 години
И дали би можеле да ми направите една споредба
iPhone 3G-S 16Gb.Black 3.5inch lcd -кинески со (wifi,tv 2sim karticki...)
iPhone 3G-S 16Gb.Black 3.5inch lcd -ОРИГИНАЛЕН
Фала ви многу
Абе не ми треба мене исти таботи баш да бида во исти со софтвер него да не ми се расипе.. за една две недели
бар да трае
2-3 години
И дали би можеле да ми направите една споредба
iPhone 3G-S 16Gb.Black 3.5inch lcd -кинески со (wifi,tv 2sim karticki...)
iPhone 3G-S 16Gb.Black 3.5inch lcd -ОРИГИНАЛЕН
Фала ви многу