Жал ми е, за ова се уште не сум спремен/а..

• Креатор на темата Креатор на темата The`bItCh
  • Време на започнување Време на започнување
Дани, ретко ми се случува ова, јас сум фрапиран! Се согласувам со тебе и те почастувам со едно зеленко, за сефте, прво откако ги воведовме. :wink:

Нема што друго да кажам, Даниела кажа се што имаше да се каже.

I Mashko i Zensko isto gomno se!!! Sezavisi od karakter ... i ne treba da se generalizira tolku.

A fakat e deka koga mashko ke zasaka ZASAKANO e ... a zensko koa ke zasaka, ne znae dali saka ili ...

Респекат Дани и од мене, никогаш не сум размислуел за ова и сеа уствари ко го прочитав твојот став малце се подразмислив и мислам дека 100% си у право.

i mene mi se ima sluceno :)
Edna sakase da me legne od prva vecer...no i rekov...izvini devojko...ne te poznavam dovolno...ne sum spremen!...
No veke utredenta bev spremen :)

Не знам ја не гледам некоја предност во заљубени жени. Мене ми го пушеле поубо за пари од колку од љубов.
Сега можи така се погодило ... али моето искуство е такво. Не секогаш заљубената жена би дала баш се од себе како она добро платената.

Зошто само како мажите да „не се спремни“? Ми се случи јас да не сум спремна да го пратам натаму каде што ја носеше врската - запознавање со неговите, ручеци со колеги, заедничко бирање на кола... И мажите и жените знаат да форсираат, што од љубов, што од други причини. Затоа се трудам никогаш да не го гушам, да не го напињам со моите идеи за како треба да ни изгледа врската и што треба да правиме... И поубаво е вака:)

најмногу тоа се случува да не е подготвен ако е далеку па да не има врска на нет или пак не е подготвен да се врзе за една личност да мисли на нејзе ако ја нема да ја бара да не и се случило нешто едноставно да не има повеќе проблеми у врска

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom