Баш овој е еден од малкуте докажани вистински one shot. Така да, трипаш.мислам дека не е класичен one shot.
(ова не мора да значи дека е точно-може трипам)
Океј, не биле баш малку
One-shot film - Wikipedia

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Баш овој е еден од малкуте докажани вистински one shot. Така да, трипаш.мислам дека не е класичен one shot.
(ова не мора да значи дека е точно-може трипам)
Епа изгледа нешто некако сум се помешал со 1917.Баш овој е еден од малкуте докажани вистински one shot. Така да, трипаш.
Океј, не биле баш малку
ама по должина си газиOne-shot film - Wikipedia
en.wikipedia.org
Прегледај го приврзокот 313876
Тој беше на 3 места „крпен“ мислам.Епа изгледа нешто некако сум се помешал со 1917.
Не знам зошто воопшто го пишувам ова.![]()
Мислиш потпросеченРајан Рејнолдс и Двејн Џонсон, добитна комбинација за просечен филм.
Го немам сеуште гледано ама немам големи очекувања за истиот.
..4. 34 крпеници имашеТој беше на 3 места „крпен“ мислам.
Мене таквите ми се омилениГо гледав Red Notice, не е дно ама не е ни филм за да руши рекорди. Онака да тепаш време ако немаш нешто попаметно. Буквално ништо посебно нема во него.
Тука би реплицирал со зборовите на..4. 34 крпеници имаше![]()
Не знам зошто воопшто го пишувам ова.![]()
Само тој е таков. И пожелно е да користиш некоја прастара верзија, една од тие што доаѓаше со malware кога тоа словенската компанија го изгуби целиот кредибилитет.Ќе прашам тука.Има ли таков Player како BS Playerot што бара сам преводи автоматски или само тој е таков.?