Какви патувања посакувате?

• Креатор на темата Креатор на темата rossonerka
  • Време на започнување Време на започнување
Сакам да отидам во Шкотска, има преубави пејсажи за фотографија . . .

За пејсажи, и слични работи, Исланд е пред Шкотска според мене. :D
--- надополнето: Oct 3, 2011 10:13 PM ---
А и заборавив да напоменам едно место....
Незнам дали станува збор за градче или село...
Се наоѓа близу Амстердам мислам, го имам гледано на YouTube & Google Earth но го заборавив името како беше. Слично е на Венеција, значи градче на вода, нема сообраќај, целото градче е со водни канали, значи многу е слично на Венеција само што нема такви стари градби. Главно превозно средство им е велосипедот и кајчето. Многу убаво изгледа кога го гледав на видео, би сакал да го посетам некогаш. Ако некој слушнал за такво селце/градче во Холандија нека пише како се вика зашто го имам заборавено.

Еден автобус со одбрано друштво и онака ,шетање без посебно испланирана дестинација.Како ќе ни дувнит.Авантуристички.
Нејќу плажи ,пораснат су до езеро :pos:.Зимски одмор и снег рулс!

Ја би на некое авантуристичко патување со многу луѓе...не сум баш по уживањето и излежувањето на плажа по цел ден. Значи сакам на плажа ама не да се излежавам

Посакувам да имам вреќа пари (понатаму и две) и со другарчињата да идеме накај Италија, Шпанија, Франција, Белгија, Холандија итн..до Чешка и да си праиме што сакаме :D Па ако ни се посреќи да си се ожениме таму (чисто за државјанство да стекнеме па по 24 часа развод) па да си останеме таму :love: ах, желби

Јас да имам вреќа пари...па одма бегам од Европа. :D Повеќе сум по егзотични места и острови, но Европа со малку од нив располага. :(

My desire to travel in New York For sea diving, scuba diving and boating..

Јас сум летна девојка и обожавам топло, море, сонце...Никогаш не ми се иде да разгледувам градови а поготово не во зима....Само идам најчесто на море кај што е топло и да пливаммм и се сончам....Летото ми трае баш долго обично 2 месеца сум на море вкупно и уживам вистински!!.....Ги обожавам ноќите летни, имаат посебна убавина и возбуда... ..Тоа ми е права забава! А шетањата по градови ми е многуууу досадно...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom