Mafia.mk - БЕЗ ЛИНКОВИ!

• Креатор на темата Креатор на темата Адиктус
  • Време на започнување Време на започнување
Некој уште го игра ова?
EDIT:A тоа праеле парламентарци за време на седници.Сигурно имаат фамилија ВМРО И СДС.

Кај мене у школо 2-3ца се заразени со ова бе..некна новата у 3те саатот ќе се пуштала и овие 2 смена у школо не беа...

Луѓе направив јас еден траилер за играва... Секако дека е аматерски, но горд сум што го направив :lol: можете да го видите на јутубА можете да го видите и на мојот профил на MAFIA.MK Quick поздрав :)

И на крајот пукнав една комерцијала на кајгана :)

mafiamk.jpg

:)

Теодора, да ти пратам програмче да ти игра на Мафиа за да можеш да се наспиеш и да тераш школо нормално? :tv:

abe skech boy se uklucuva na betata mu prativ poraka za da mi go resetira pass i uste ne mi vratil

Извинете што ја оживувам темава после многу време ама имам прашање ... Како се викаше оргиналната ваква игра , англиска беше , па нашиве ја украдоа . Све друго скроз исто . Памтам дека имаше кремава позадина .

Извинете што ја оживувам темава после многу време ама имам прашање ... Како се викаше оргиналната ваква игра , англиска беше , па нашиве ја украдоа . Све друго скроз исто . Памтам дека имаше кремава позадина .

http://www.bandias.com/ :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom