Optic Fiber-net - 70-100 Mb/s

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Еве да ви донесам нешто ново. Овој тип на интернет е новина во Франција и чини 29,99 ? месечно исто како и поранешниот пакет ADSL 2+ на Free Telecom. Истите бенефиции (телефонија, телевизија и интернет со WiFi|USB|Ethernet мрежа од 50 можни корисници и иста цена. Се пријавив во Free за да го купам модемот којшто е многу лежерен т.е. 200 грама што и не е многу со оглед на функционалностите што ги има.

За месец дена (толку треба да чекам за командата додека да се префрлам на овој тип на интернет претплата) ќе ви кажам повеќе оиколу функционирањето! Дотогаш ќе чекам ама и не е толку страшно заради тоа што и сега имам одлична конекција и сервиси. :je:

Блазесити бре Мацедалиен. Значи Франција останува најнапредна земја во светот во поглед на интернет.

Macedalien напиша:
Еве да ви донесам нешто ново. Овој тип на интернет е новина во Франција и чини 29,99 ? месечно исто како и поранешниот пакет ADSL 2+ на Free Telecom. Истите бенефиции (телефонија, телевизија и интернет со WiFi|USB|Ethernet мрежа од 50 можни корисници и иста цена. Се пријавив во Free за да го купам модемот којшто е многу лежерен т.е. 200 грама што и не е многу со оглед на функционалностите што ги има.

За месец дена (толку треба да чекам за командата додека да се префрлам на овој тип на интернет претплата) ќе ви кажам повеќе оиколу функционирањето! Дотогаш ќе чекам ама и не е толку страшно заради тоа што и сега имам одлична конекција и сервиси. :je:

пер ти кае зивеес? у франција? а? епа...ние у МКД после 2-3 века ке имаме такво 4удо :) усте ке се масираме со овие срањава....и ве молам немој висе теми да отварате за брз интернет, евтини цени за нет, лимит на нет....ептен се нервирам :):oftopic:

Macedalien напиша:
Еве да ви донесам нешто ново. Овој тип на интернет е новина во Франција и чини 29,99 ? месечно исто како и поранешниот пакет ADSL 2+ на Free Telecom. Истите бенефиции (телефонија, телевизија и интернет со WiFi|USB|Ethernet....
Bolje od Fastweb 10 mb/s so opticki fibri? (25 euro/mesec,i na kraj od godinata 125 ti vrakaat nazad) <<--Italy

vamPIRAT напиша:
Bolje od Fastweb 10 mb/s so opticki fibri? (25 euro/mesec,i na kraj od godinata 125 ti vrakaat nazad) <<--Italy
Ne te razbrav bas?!?!? Plakas mesecno po 25 evra a na krajot od godinata ti vrakaat 125 evra

vamPIRAT напиша:

Сегашната конекција ми е 20 Mb/s со ADSL мене :pos:

А иначе боље е бидјеќи имаш бесплатна фиксна телефонија во Франција и 15 земји во светот како и околу 400 телевизиски канали. Види овде за детали за сегашната понуда што ја имам : http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=4993&page=2 (последно мислење).

Trancer4e напиша:
пер ти кае зивеес? у франција? а? епа...ние у МКД после 2-3 века ке имаме такво 4удо :) усте ке се масираме со овие срањава....и ве молам немој висе теми да отварате за брз интернет, евтини цени за нет, лимит на нет....ептен се нервирам :):oftopic:

А бе ти ке се науцис да писувас или да те брисам за науцис каде се наогаат дз и с буквите?

Macedalien напиша:
Сегашната конекција ми е 20 Mb/s со ADSL мене :pos:

А иначе боље е бидјеќи имаш бесплатна фиксна телефонија во Франција и 15 земји во светот како и околу 400 телевизиски канали. Види овде за детали за сегашната понуда што ја имам : http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=4993&page=2 (последно мислење).

greshka napishano, beshe 100-120mb/s

a inace sega sum na T3 80-100mb/s

Jane напиша:
Ne te razbrav bas?!?!? Plakas mesecno po 25 evra a na krajot od godinata ti vrakaat 125 evra

da be,taka procitav.
a pak imashe ushte neshto drugo sho vika.
1 godina 99 evra i na krajot od godinata ti gi vrakaat parite ako se zaclenish do krajov na mesecov.

vamPIRAT напиша:
greshka napishano, beshe 100-120mb/s

a inace sega sum na T3 80-100mb/s

Ај покажи :wink:

И уште нешто : ја познаваш ти скалата на Интернет конекции? Знаеш до колку оди Т3? :star:

Macedalien напиша:

И уште нешто : ја познаваш ти скалата на Интернет конекции? Знаеш до колку оди Т3? :star:
:pos: :pos: :pos: :pos:
Macedalien убо е така, карај го детето, да чита малку повнимателно работите, И да не верува на секоја реклама.

Ех Мацедалиен да си ибеш векот, се изнасимнува/изнакачува, се изнагледа, се изназборува за евтини пари и пак ти е малку :).

Macedalien напиша:

Tonchie напиша:
:pos: :pos: :pos: :pos:
Macedalien убо е така, карај го детето, да чита малку повнимателно работите, И да не верува на секоја реклама.

eh momci,samouverenosta i gordosta od vashata "rabota" izgleda predizvikuva ireversibilni promeni vo bioloshkiot kompjuter.Ali nema veze,kako i da e dokolku nekoi informacii se rasturaat brzo i nekompletirano togash seto ova poradi kratkoto vreme na raspolaganje za pred PC od moja strana,koe doveduva do slicni reakcii i situacii.

1.Za Macedalien,http://www.fastweb.it/
-ke ti prevedam edna recenica od ovoj link (http://www.fastweb.it/pdaonline/canali/tool.php)
>FASTWEB Base per 1 anno a 99 Euro: soddisfatto e rimborsato!
-Fastweb osnova za 1 godina 99 Evra:zadovolni i VRATENI PARITE
-za ostanatoto mozesh i sam da prodolzish.
2.T3 - :icon_lol: eh batki,deneska na sekogo vo bookmarks mu e google.com (kada shto mnogu popolezno e da gi zneash tehnikite na robotot za specialni query,nego da se limitirash na osnovni proceduri),vashata reakcija se dolzi na nedovolno poseduvanje na receptori za valutiranje na licnostite,shto kao Admin i iskusni surferi :kafe: mislev deka gi imate.INACE u dogovorot mi pishuva ona shto vi prenesov,epa kolku e vistina toa neznam.Samo znam deka ne sum imal potreba da proveram so koja brzina mi ide transfer,vo sekoj slucaj relativno brzo.

3.Tonchie :kez:
sm_razz.gif

-Mnogu reklami nekogash se neverojatni,ali seto toa mnogu cesto zavisi od vegetativnite mislenja kako produkt na iskustvoto,vo sekoj slucaj toa ne e taka ponekogash.
sm_biggrin.gif

Ama ja pak ne vidov 80-100mb/s

Jane напиша:
Ama ja pak ne vidov 80-100mb/s
Se slushnav so eden drugar u milano,vakvata opcija e dostapna samo za agencii i pogolemi organizacii vo pogolemi gradovi.A ovaa T3 ide negde do 60.
Iako na dogovorot mi pishue 100.ali nema veze,i vaka ne e losho.
Ali se znae deka u francia se malce ponapred so vakvi stvari.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom