Апчиња (Витамини)

• Креатор на темата Креатор на темата Psyside
  • Време на започнување Време на започнување
Може да ми дадете предлог за најдобри витамини и минерали кои можат да се најдат во МК или на ИХерб, моментално земам Магнезиум, Цинк, Д3, Калциум (овие како едно) и витамин Ц.

Може и предлог за кои витамини мора да ги зема човек што спортува.

Исто имам прашање за ова?
Има и други но се далеку поскапи.
Screenshot_2021-11-12-15-28-13-196_com.android.chrome.jpg

Може да ми дадете предлог за најдобри витамини и минерали кои можат да се најдат во МК или на ИХерб, моментално земам Магнезиум, Цинк, Д3, Калциум (овие како едно) и витамин Ц.

Прегледај го приврзокот 313244
Kupi si na Jamieson multivitamin okolu 970 denari se.

Kupi si na Jamieson multivitamin okolu 970 denari se.
Сум земал и не осеќам некоја разлика.

Моментално таа мешавината ми е од Nature's Bounty, не се лоши но најдобро за магнезиум сум поминал со Магнезум + б6 од Синерџи.

А некој совет за друго освен мулти?

Дали е подобро мешано калциум, цинк и магнезиум на Jamieson или како посебни да ги пијам?

овие добри ли се ?

Не.
Автоматски споено мислење:

Дали е подобро мешано калциум, цинк и магнезиум на Jamieson или како посебни да ги пијам?

Тој бренд е тапа.

Автоматски споено мислење:

Последно уредено:

Прегледај го приврзокот 313244
Дупла доза за СКОРО иста цена.

А што е ова уствари, за што е добро и со што се комбинира . Називов е многу интересен. :D
За намалување на кортизол ако е покачен и со тоа и зголемување на тестостерон. Тоа му е примарната намена.

Да, ама не. Не пишува кој ектсракт е, може да е чист прав. Ако земаш ашваганда, земи KSM-66.
Чим пишува дека е само од коренот треба да е ксм-66, сенсорилот го прават од лист и корен.

Kajgana Shop

Постови на неделата

Недела од 12 јули 2025

Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
Многу изгубија Вмро, Мицковски и Тошковски со ова. 30 години политички партии, еден не се најде да им каже дека не можат да идат со глава во ѕид, и дека не идат лично против Арсовска, туку против функцијата градоначалник на Град Скопје. Толкави...
Фан Клуб: Вардар
убаво е да се знае, не сите комити го делат ставот на “комити“
не може мене никој да ми наметнуваат како да размислувам.

иститие тие пред неколку години во ерата на најуспешните години на вардар бараа вардар да се повардарел. се повардари, си...
Политички случувања во Македонија - Генерална дискусија
тошковски постапува по судски налози. Конкретно за ова кај судот треба да ја бараш кривицата. Судот моментално не е под влада него ете е независен. ВМРО не смени ниеден судија кога дојде него тие што беа за време на СДС.

Аха, значи ако некој...

Недела од 5 јули 2025

Back
На врв Bottom