Faithless во 5та хала на Скопски Саем - 23.04.2010

• Креатор на темата Креатор на темата krstenik
  • Време на започнување Време на започнување
Ја не сум тинејџер и бев на прв ред(Се поздравив со Maxi Jazz:vozbud:).

Нека не ја тупат работава, освен што беше кратко, друга замерка немам, дури подобро од очекуваното испадна.:wink:

Утрово Петар (за појадок и пауза на Метрополис) и 2те пролетни пупки правеа анализа на печатот, и испадна дека само Вест и нивниот новинар И.И. имаат напишано лош збор за концертот на Фејтлес.

Ако не се лажам слоганот на Вест е читај и мисли слободно.
Во последниве неколку години тоа некако се претвора во читај, а ние ќе мислиме место тебе.

дан се запозна некој со едни две надувани девојки, ваљда беа од странство, збореа англиски и даваа на сите Lucky Strike :), негде десно од бината, малку зад првите редови?

дан се запозна некој со едни две надувани девојки, ваљда беа од странство, збореа англиски и даваа на сите Lucky Strike :), негде десно од бината, малку зад првите редови?

Се испотепаа по пат накај WC по тоа скалите :) и дуваа џоинти и што све не пред мене таму кај бината

Се испотепаа по пат накај WC по тоа скалите :)

Ако збориме за истите, едната со мислам костенлива коса пократка и рамна, а другата со шатирана - подолга! Ги разбравте кои се од каде се нешто?:)
Другар ми вика: Овие сигурно скопјанки, се надувале па ни зборат англиски:pos:

Ако збориме за истите, едната со мислам костенлива коса пократка и рамна, а другата со шатирана - подолга! Ги разбравте кои се од каде се нешто?:)
Другар ми вика: Овие сигурно скопјанки, се надувале па ни зборат англиски:pos:

И јас мислам дека е ова болдираново, ми изгледаа нафурани 15 годишни, у некој филм влезени :kesa:

Другарот виде во едно од вецињата некоја цура што зборела англиски и линија шмркала од шоља дирекно:pos2:.

Другарот виде во едно од вецињата некоја цура што зборела англиски и линија шмркала од шоља дирекно:pos2:.

Епа она е.

Шмркала од шоља браат:nesvest:

Плус за фејтлес се иде само за да седиш на прв ред и да рипаш.
Има други забави за такви бркање женски.

Тоа јасно, ама беа позади мене и можеше ко што приметив цело време се мафтаја со различни људи, се гледаше дека имаа намера....
ок, не е битно:) ако глеаш така можеш да ги смуваш и после концерт:)

Едно нешто ме интересира. Дали ја пееше I Hope?

Ова беа журки дечки, сам дојдов од Штип... Со еден дечко од Clubbersguide се запознав и со нив бев во друштво колку да не сум ептен сам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom