Омилен моден додаток

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
definitivno ubav saat, kais... nekogas i novcanik

саат , ланче и прстени, зш имам 3 на рака

eh eh prteni i lance peer BAD e toa, barem neme ne mi se sviga ok moze na tebe ti e extra Uzivaj

Pogotovo debelo lance na masko , kako od Rane da izlegol . Na masko stilsko slabo lance e merak
A za mene licno mora da gi dodadam naocarite za sonce , i ako samo vo canta mi se :)

Ташна!
У задње време нешто почнав и по шешири ептен да полудувам... ептен ми се шик. Така да си се опремувам со шеширчиња за летово :icon_lol:

haha ama zavisi kakvi sesiri ...... onakvi so pedrufcinja so ovosje haha se zezam

Ластичиња за косаааа:je::je::je:

Obetki definitivno nesto bez sto ne izleguvam od doma se obetkite vo zavisnost od oblekata stavam soodvetni obetki :) i nekoja belegzija eventualno.

obetki,tasnicka zavisi kakva t.e.sto ke nosam taa vecer:)

Jas sum zavisnik od dodatoci..mislam da ne se pretera,pa da biids kako novogodisna elka..ama sakam dobra canta,obetki,lance,bez obetki ne izleguvam od doma

Јас обожавам да си носам некои рок ракавици и обожавам ремени со нитни...од ремени имам мноогу и никогаш не мрдам без нив и на рака стално имам некој спортски стегач и то...:)

Mn.sakam nekoi vakvi belegzii i da si sosema obicno oblecen davaat nekoj ekstra izgled:)

Без ланче не излегувам од дома. Ги обожавам дрвените...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom