Омилен моден додаток

• Креатор на темата Креатор на темата ThA-BiTcH
  • Време на започнување Време на започнување
Lance , obetki i ponekogas remen . Obozavam canti ama ne za vo club togas samo mi smetat.. Cevli toest sandalki i pumps mi pravaat kejf

Obetki i tasna obavezno,a ponekogas i remen.Koga e soncevo nikade ne odam bez ocila za sonce.Nosam i lancina,gerdani i biseri,ama ne sekogas,a obetki sekogas i neznam kolku obetki imam doma.

Epa za ovaa vreme sekogas nosam so mene naocari za sonce i sekogas imam obetki(toa obavezno:)i sjaj za usni ako moze da se narece dodatok

pa obetki,najcesto vo svetli boi!Ocila za sonce,OBAVEZNO paricnik,poso obozavam golemi paricnici,kako mali canitcki so se!Isto remen,samo prsteni(bizuterija samo,mrazam da se redam so zlaten nakit),ponekogas lancinja,a i svetli senki za oci,omileni mi se!

Hm ne sum zavisnik od detalji,ama cesto si nosam obetki,paricnici hm taka taka,edno vreme ocilata mi bea zastiten znak,pa sea pak ke mi stanat (od so moram)canticki,namesto remeni cesto znam da staam nekoja interesna marama ili pandelka :)

Најдобар моден додаток за машките е Автомобил по можност да кабрио и нармално да носите темни наочари, другото е се ирелевантно

bolje za maski e lanec od belo zlato za edno 200 evra ke bides kako gospod ....

Manga напиша:
bolje za maski e lanec od belo zlato za edno 200 evra ke bides kako gospod ....

Може и тоа ама ај жениве не форуомов нека кажат што им е поинтересно па ке одлучиме после:icon_lol:

Garfield напиша:
Moj omilen moden dodatok e НАКУРЊАК t.e codpiece - cod-cover!

:je: А уставри што е тоа НАКУРЊАК хахахахахха добар си

Никогаш не излегувам од дома без неколку прстени на рака..ланче..и по некоја алка..едноставно не се осеќам убаво ако неам некој таков додаток на мене..ко да не сум ја

asterix_m напиша:
Може и тоа ама ај жениве не форуомов нека кажат што им е поинтересно па ке одлучиме после:icon_lol:

:je: А уставри што е тоа НАКУРЊАК хахахахахха добар си

Kurna navlaka ebate. Kako carapa za na kur, so vrvka na pojas.

Definitivni Naocare Crne i saat

saat i eventualno naocari..ne sakam da se kitam..toa e za zenskive..!!! Sepak imam zelba da si najdam lance malku podebelko..ne mnogu..ali dodeka ne go najdam ke me "kitat" samo ovie dve raboti:)

Алки, обетки, ташничка и ако ми дозволува маичката т.е ако е поотворена и ланченце некое.....во принцип кога ке си подразмислам, носам СЕ(каиши, брошеви, прстени, марами,..) зависи од периодот и од тоа како сум расположена, али алките и обетките ми се неизбежни!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom