Омилено ми е ланчето т.е. синџирот со катанец што од врат не го ваѓав,па ми донесоа братучетките уште едно интересно ланче кое го носев одвреме навреме летоска,ваљда и летово ќе го носам,и наочари носам често.
Obavezno nosam tasna zasto bez ne se osekam prazno i isto taka ne izleguvam bez obetki golemi i vpecatlivi isklucitelno da se drveni,top stojat na kratka kosa:kesa:
Иам една сребрена алка што никогаш не ја вадам омилена ми е..
Исто често сакам да носам ланчиња од монистра, во разни бои...
Порано и обетки мноооогу носев, а сеа не знам зашо прекинав т.е послабо носам...
Obicno sum nakitena so lancinja ,narukvici,mendjusi,grdani.. vo zavisnost od parcinjata obleka sto gi nosam. No omileno mi e lance staro srebro so bordo mat kamen izgravirano kako amajlija a i podarok mi e od mnogu draga licnost. Go kombiniram so sekoj nakit
Не сакам многу накит, не носам често, понекогаш на излегување
А работи што не ги вадам од мене се еден прстен,пластичен ама поклон ми е и многу си го сакам и една нараквица рачно работена, исто и ова поклон од истата личнот, затоа и многу си ги сакам
Без наочари не излегувам, алките ми се постојано на рака и омиленото ланче на врат. Некогаш знам да ставам и обетки од големите (малите не се важат, постојано ги имам) исто така и каиш понекогаш си ставам, и така.
Имам фумо знакче за мир на врат, подарак од мајка ми за 13 роденден, не го вадам од себе од тогаш, а омилен додаток ми се менѓушките во облик на прасиња и два прстени кои ги носам стриктно на палците.
Не можам без ташни и очила секаде одам со нив накит мн не поднесувам мислам дека сум манијак за ташни кај и да идам прво тоа гледам да купам па се друго и секогаш гледам да бидат необични .Се случувало некогаш и да купам ,а да не ја носам ташната.
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.