Жаре бербер (Кој те шиша) или Тони и Део (Опуштено)?

• Креатор на темата Креатор на темата Slash-
  • Време на започнување Време на започнување

Која емисија е подобра ?

• Опуштено со Тони и Део

Гласови: 161 89,0%
  • Кој те шиша со Жаре Бербер

Гласови: 20 11,0%

• Вкупно гласачи
    181
Стварно овај жаре по сељак не може да биде некни го гледав малку и бруки тешки вика гости па после прави мајтап на нивна сметка мислам на тој бркоќата од големиот брат славиша или како беше па и од тој другиот бербер карло или ка беше зетот на тие пусти куќите наши прават со сила звезди нема ли кој да викни во емисија па нив ги најде :kesa:па уште се тепа за да зголеми гледаност лузер невиден едно е добро што колку толку знае да пее
Е сега за ови улајте двајцата ме бендисва тоа што сами си прават мајтапи на нивна сметка и кажваат добри по некогаш стари вицеви амам многу добро знаат да ги презентираат и со сила те тераат да се смееш и топ се само не ме бендисва тоа што мора ли тони да пее ајде што е глумец сега водител па уште пее во емисија и тоа се српски песни и не ме бендисва тоа што во забавна емисија мора да спомне политика и нај многу ми е жал за гостите кој го трпат со неговата пот под мишки па сега гледам во полседната емисија ставил две блузи да не се гледа дека е испотен како коњ:uvo:
И значи така стално кога се бира зло се бира помалото :salut:

Ја повише ја гледам емисијата опуштено поради део, пошто си ќуте ама кога ке истресе некоја зелена :pos2: :pos2: :pos2:

....дефинитвно ОПУШТЕНО со Тони и Део:):):)
Јез да некат жаре носи добри гости алии сељак ми е некако со селски манири и некои глупи фори:/:tapp:
А тони и Део се...ноу коммент..башш интересни и за слушање и за глеаше...јеј:baeh::helou:

Поише сум за Тони и Део али некад тони претерува со неговата смеа, не ги остава луѓево да се доискажат упм.
Секогаш се напавкани и има обичај Тони да биде испотен под мишки шо ми е стварно бљак...
Али ок се типциве знаат да ме изнасмеат за сите пари и кусурот.

Жаре е премногу вештачки или барем така се прави.Во никој случај не е интересен...Емисијата врска му нема а и не може да направи добра емисија како Тони и Део во никој случај....

Каков Ж.Б бре, Упуштено е најдобро шоу створење што можеше да ни се случи! Немам никакви замерки, потполно ме бендисува идејата на Тони (и Део) во глобала за емисијата...Жаре е забеган.

Тони и Део, репер за забавна емисија, башка и нешто ново воведоја кај нас во емисииве

Oчекував Жаре да има 0 гласови коа глеам 13. БДЦ

Тони и Део се ЅВЕРКИ....Берберов во последниве емисии има подобри гости...но сепка Тони и Део се незаменливи :pipi:

Опуштено е бренд веќе,ви се молам ,грев е зборот Жаре да се најде во иста реченица со нив....:tv:

Тони и Део дефинитивно. Тончи ми е одамна еден од најјаките водители во нашава земја. Жаре...Сељак на векот...

За мене никој.. Берберот е сељачана тешка, а Тони и Део се церат како луди плус и Део е како маскота покрај Тони, само ќути и прави гримаси.

З'ш нема во анкетата НИТУ ЕДНОТО, НИТУ ПАК ДРУГОТО!? :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom