За сите љубители на Daewoo Tico

• Креатор на темата Креатор на темата KamikazaGVG
  • Време на започнување Време на започнување

KamikazaGVG

kajgana zavisnik
Член од
11 мај 2009
Мислења
14
Поени од реакции
2
Ајде сопственици тука да си кажеме се за нашите тиковци . . . . .

да отвориме тема за оние што го мразат гарант ке има повеќе коментари :)

да отвориме тема за оние што го мразат гарант ке има повеќе коментари :)
Батка оваа тема е отворена за љубителите на Daewoo Tico, а не за оние како тебе коишто го мразат. Инаку оваа мало автомобилче коишто многумина га нарекуваат дека е лименка... е една од најиздржливите, најекономичните градски автомобилчиња. Не дека ја штитам оваа тема бидејќи е на другар ми, меѓутоа тоа е тоа. Како и да е автомобилчето е :vozbud:.
Поздрав :salut: :wink:

па не би рекол дека има мекој љубител на тико... слушам имало мн модели СЛ ИКСЛ СИКЏ.. а делови едно со друго не одговарало...
П.С ептен се мали бе... и со тоа гумите од позади коа ке ги видите ко на стаклени нозе се :)

Нејкете да имате судар со тоа чудо ако имате господ нека ви е напомош :pop:

Мало можеби однадвор, но од внатре е друг филинг, доста просторна кола.

Плус, за паркирање е милина, а би рекол и за прегледност. Јас често ги менувам тикото и кордобата, па слободно можам да речам дека секој пат би избрал Тико за низ Скопје, него Кордобата.
Једини проблем се "силеџиите", оние кои ако видат тико/матиз и слична кола, едноставно мора да ја претицаат. Ми се случувало со 100ка да шибам поред Влада, а некој типац да развие и до 130, само да ме претица, пуст инат. :)

A бе другари , Јас имам тико . . . Кој сака брзо да го смени мислењето за тико нека се повози со мене 5 минути . Гарант ви давам дека никогаш нема да кажете нешто лошо за оваа кола . . . Овој викенд Јас и Драк43 ке ви направиме еден клип со моево тико па ке видите што ти се вика кола .

:vozbud: LONG LIVE DAEWOO TICO - The Box Of death :olee:

Имам возено и нема да го сменам мислењето за мене е срање кола без навреда ама никогаш повеќе не би возел.

Порано во македонија на трките се возеше тико куп и беше доста интересно ама тие тиковци немаат врска со овие што се возат обичните.

Не е нешто богзна што, ама како од господ пратено за другиве градови. Глеам само тоа се вози како такси.

:nenene::nenene: Југото е послабо од тикото , сакаш доказ ?

Зависи за какво Југо станува збор:kesa: Мене ме возе со Југо 1300cc, 5 брзини...:ija: помислив дека не е Југо :3:

Возев тикце 5 години..... сеа плачам по него
ме кошташе годишно 50 евра за одржавање + регистрација
Закон за во град

Возев тикце 5 години..... сеа плачам по него
ме кошташе годишно 50 евра за одржавање + регистрација
Закон за во град

Признај, ни две Бе-Ем-Виња не го мењаат. :))))))))

DSC004441.JPG

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom